Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Terminale de autoservire MAIB la posturile vamale din ţară 25.06.2019

​Terminale de autoservire MAIB la posturile vamale din ţară

Moldova Agroindbank continuă procesul de digitalizare a serviciilor bancare, pentru a oferi plus de autonomie, rapiditate, comoditate şi flexibilitate clienţilor săi şi tuturor utilizatorilor de servicii bancare.

Cele 28 de posturi vamale din ţară sunt în proces de dotare cu terminale de autoservire MAIB.  

Prin intermediul acestora, clienţii pot efectua un şir de operaţiuni bancare rapid, comod şi fără a mai sta în rând. 

Noile terminale de autoservire permit depunerea banilor în cont, achitarea unui spectru vast de plăţi, inclusiv MPay, a serviciilor vamale, a plăţilor pentru telefonia mobilă, a celor pentru serviciile comunale sau a ratelor lunare a creditului etc. Plăţile la terminale pot fi efectuate atât cu numerar, cât şi prin intermediul unui card VISA, Mastercard sau American Express, ceea ce reprezintă o premieră în Republica Moldova. 

Mai nou, până la sfârşitul verii terminalele de autoservire vor fi la dispoziţia clienţilor în toate sucursalele MAIB din municipiul Chişinău.

Terminalele de autoservire continuă şirul proiectelor Moldova Agroindbank dedicate facilităţilor digitale de plată.   

Recent, MAIB a contribuit la deschiderea primei zone de autoservire într-un hipermarket din capitală, unde deţinătorii de carduri bancare pot procesa cumpărăturile în mod autonom. În parcarea Aeroportului Internaţional Chişinău parcomatele integrează POS terminale MAIB, care permit achitarea plăţilor rapid cu un card bancar, inclusiv contactless.

Dedicaţia Moldova Agroindbank este de a oferi cele mai calitative, sigure şi avantajoase servicii financiare, plus de comoditate şi flexibilitate prin portofoliul de servicii şi produse digitale.