Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Persoane fizice

Persoane fizice


 
OPERAŢIUNI CURENTE

Moldova Agoindbank deschide conturi bancare persoanelor juridice şi fizice, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi prevederilor Regulamentului privind deschiderea şi închiderea conturilor la băncile din Republica Moldova. Acest produs bancar va permite să vă administraţi banii mai uşor şi mai eficient, avînd posibilitatea să efectuaţi plăţi, încasări şi transferuri bancare iar banii Dvs. să fie mereu în siguranţă.

Detalii ❯
 
-
 
CARDURI BANCARE

Cardul tău este mijlocul practic care te ajută să-ti efectuezi cheltuielile zilnice: retragere de numerar de la orice ATM sau plată cumpărăturilor la comercianţi. Iţi rămîne să-l alegi pe cel care iţi corespunde cel mai bine sau să combini avantajele mai multor carduri pentru a obţine maximum de satisfacţii.

Detalii ❯
 
-
 
CREDITE

Creditul pentru finanţarea cheltuielilor personale este destinat finanţării cheltuielilor personale pe termen scurt şi mediu, ce pot fi confirmate documentar: procurarea bunurilor de larg consum, repararea bunurilor imobile, procurarea bileltelor de odihnă etc.

Detalii ❯

- 
DEPOZITE

Gama variată a depozitelor noastre la termen vă oferă posibilitatea ca, în funcţie de suma de care dispuneţi şi durata pentru care optaţi, să alegeţi tipul de depozit care corespunde cel mai bine cerinţelor Dvs. Toate depozitele la termen sunt purtătoare de dobînzi avantajoase, rata cărora diferă în funcţie de durată.

Detalii ❯
 
-