Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Plata automatizată a facturilor

ACHITAREA AUTOMATIZATĂ A FACTURILOR PENTRU SERVICIILE COMUNALE

V-aţi pomenit adesea în situaţiile în care fiind la birou ori în deplasare nu reuşiţi să achitaţi facturile pentru serviciile comunale sau le-aţi achitat cu întîrziere? 

De acum încolo termenele de plată a facturilor nu vor mai fi o povară!

Prin intermediul noului serviciu, oferit de Moldova Agroindbank, aveţi posibilitatea să achitaţi în mod automatizat facturile emise de către prestatorii de servicii comunale, de telefonie mobilă şi internet.

Cum funcţionează acest serviciu?

 • Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să încheiaţi contractul de Mandat, prezentîndu-vă la bancă cu buletinul Dumneavoastră de identitate şi cu ultimele facturi pentru serviciile comunale pe care doriţi să le achitaţi în mod automatizat.

 • La încheierea contractului de Mandat, puteţi stabili data, intervalul de timp şi periodicitatea achitării facturilor Dumneavoastră. În dependenţă de aceşti parametri facturile pentru serviciile comunale vor fi achitate prin retragerea din contul Dumneavoastră, a sumei ce corespunde facturii de plată emise.

 • La solicitarea Dumneavoastră şi în funcţie de fiecare prestator de serviciu în parte, poate fi setată o limită maximă de plată a unei facturi. Totodată, în cazul în care suma facturii va depăţi această limită, ea nu va fi achitată.

Ce se întâmplă în cazul insuficienţei de bani în cont?

În cazul în care nu aveţi suficieţi bani în cont pentru achitarea facturii şi a comisioanelor aferente sau există alte motive care fac imposibilă procesarea tranzacţiilor pe contul respectiv, facturile indicate în cerere nu vor fi achitate, iar Dumneavoastră veţi fi anunţat prin e-mail despre acest fapt, inclusiv despre încercările ulterioare de achitare, pînă în momentul efectuării plăţii sau a expirării facturii respective.

Avantaje:
 • Optînd pentru acest serviciu, nu va mai trebui să monitorizaţi plata facturilor sau să vă deplasaţi la ghişee, plăţile le va efectua banca, fără întîrziere şi prin intermediul unui sistem securizat, iar Dumneavoastră veţi economisi timp şi resurse.

 • Pentru a duce evidenţa facturilor achitate puteţi solicita extrasele de cont care vor conţine informaţia detaliată despre facturile comunale achitate.

 • Mai mult, banca vă va informa în timp real, prin e-mail, despre tranzacţiile efectuate, despre insuficienţa mijloacelor din cont pentru efectuarea unei operaţiuni specifice etc.

 • Puteţi achita astfel şi facturile pentru părinţi, copii sau bunei, în aşa mod e simplu să aveţi grijă şi de cei dragi!

 • Prin intermediul acestui serviciu banca va achita în numele Dumneavoastră, facturile emise de către următoarele organizaţii:
 • Infocom

 • Moldtelecom (Telefonie Fixă, Unite şi MaxDSL)

 • Gas Natural Fenosa (Red Union Fenosa)

 • ÎM Apă -Canal Chisinau*

 • SUN TV
Pentru mai multe detalii apelaţi serviciul InfoTel la (022) 268 999 sau adresaţi-vă în oricare din filialele băncii.

Faceţi click aici pentru a consulta tarifele aplicate la serviciul Achitarea automatiză a facturilor de la Moldova Agroindbank.

*datele contoarelor trebuie să fie comunicate prin telefon, companiei prestatoare de servicii, înainte de emiterea facturii.