Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Plăţi Programate

Moldova Agroindbank preia grija termenelor de plată şi vă scapă de inconvenieţele deplasării la ghişeele băncii. Vă propunem una din cele mai simple şi inovatoare metode pentru efectuarea plăţilor regulate, direct de pe contul Dumneavoastră – SERVICIUL PLĂŢI PROGRAMATE. 

Astfel, fie că este vorba de plăţi către terţi sau de transferuri periodice între conturile proprii, cu serviciul plăţi programate banii Dumneavoastră vor ajunge cu punctualitate la destinaţie, chiar dacă nu sunteţi în ţară. Trebuie doar să vă asiguraţi că la data scadenţei aveţi suma necesară în cont.

Cum funcţionează acest serviciu?

✓Un ordin plată programată este o modalitate modernă de plată ce constă în efectuarea automatizată la date şi sume fixate, a plăţilor şi transferurilor între două conturi aparţinând aceluiaşi titular sau titularilor diferiţi deschise în BC „Moldova Agroindbank” S.A., sau în alte bănci.

✓ Plăţile şi transferurile programate pot fi efectuate în lei şi în valută străină, în conformitate cu prevederile legislaţiei valutare. La efectuarea operaţiunilor în valută trebuie să vă asiguraţi că beneficiarul plăţii deţine şi el un cont deschis la BC”Moldova Agroindbank”S.A.

✓ Ordinele de plata programate pot fi modificate sau suspendate în orice moment, iar data efectuării acestora, suma şi valabilitatea lor pot fi stabilite în funcţie de preferinţele Dumneavoastră.

✓ Periodicitatea cu care se efectuează operaţiunile poate fi: zilnică, săptămînală, lunară sau anuală.Inserează/Editează ancorăInserează/Editează ancoră

✓ Beneficiarii plăţilor şi transferurilor programate pot fi persoane terţe, rude şi bineînţeles Dumneavoastră. Dacă doriţi spre exemplu să transferaţi într-o zi anumită din saptămînă sau lună, în mod repetitiv pe parcursul unei perioade specifice, o sumă anumită în contul unei persoane terţe, în contul bancar al unei rude sau pur şi simplu între conturile Dumneavoastră fără a vă deplasa pentru aceasta la bancă, un ordin de plată programată este soluţia perfectă.

Cum vă abonaţi la Servicul de Plaţi Programate?
  • Dacă sunteţi deja client Moldova Agroindbank, va trebui să vă deplasaţi doar o singură dată la bancă pentru a semna un contract de Mandat, prin care Banca va fi împuternicită să emită ordinele de plată în numele Dumneavoastră.

  • Dacă nu sunteţi clientul băncii, însă doriţi să beneficiaţi de acest serviciu şi de multe alte avantaje, vă puteţi adresa în oricare din cele 70 de filiale din ţară, pentru a deschide un cont şi pentru a vă abona în acelaşi timp la Serviciul Plăţi Programate.

Avantaje:

  • Cu serviciul plăţi programate de la Moldova Agroindbank orice plată va fi efectuată în suma şi la data indicată de către Dumneavoastră în prealabil.

  • Mai mult, banca vă va informa în timp real, prin e-mail, despre tranzacţiile efectuate, despre insuficienţa mijloacelor din cont pentru efectuarea unei operaţiuni specifice etc.

  • Utilizarea acestui serviciul vă va permite să organizaţi eficient bugetul şi timpul Dumneavoastră, mai mult, veţi putea suplini în aşa mod conturile Dumneavoastră de depozit sau conturile persoanelor dragi!

Pentru mai multe detalii apelaţi serviciul Call Center la (022) 268 999 sau adresaţi-vă în oricare din filialele băncii.

Faceţi click aici pentru a consulta tarifele aplicate la serviciul Plăţi Programate de la Moldova Agroindbank.