Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Priority Pass

Moldova Agroindbank ţine clienţii în centrul preocupărilor sale şi îi surprinde mereu prin oferte inedite.

În aceeaşi ordine de idei se înscrie produsul excepţional - cardul Priority Pass destinat posesorilor de carduri Premium: Visa Gold, Mastercard Gold, Visa Platinum, Mastercard Platinum şi Mastercard World Elite. Acesta oferă un plus de confort şi determină o altă identitate a beneficiarului de produs - de apartenenţă la o lume selectă care beneficiază de confort sporit şi atitudine specială.

Graţie cardului Priority Pass clienţii Moldova Agroindbank obţin accesul în zonele VIP ale celor mai moderne şi renumite aeroporturi din lume, implicit - cele mai confortabile condiţii de aşteptare a zborurilor. Priority Pass permite membrilor şi invitaţilor/însoţitorilor acestora accesul în saloanele VIP ale aeroporturilor, la un preţ standard de 32 USD pentru o vizită, indiferent de clasa biletului lor de călătorie sau compania aeriana utilizată.

Priority Pass cuprinde cele mai moderne aeroporturi din lume, care includ servicii speciale şi deservire la nivel exclusiv în funcţie de politica operatorilor saloanelor VIP din aeroporturile incluse în Program.

Astfel, prin intermediul cardului Priority Pass deţănătorii cardurilor din segmentul premium beneficiază de:
  • servicii speciale şi deservire exclusivă în peste 850 saloane VIP sau Business Lounge în aeroporturi din peste 120 de ţări şi 400 de oraşe din întreaga lume;
  • sălile VIP incluse în program sunt disponibile indiferent de clasa biletului de călătorie sau compania aeriana cu care se efectuează zborul;
  • acces privilegiat în peste 70 de săli VIP în aeroporturile din SUA;
  • acces la poşta electronică, internet, locuri pentru comunicare şi tratative/negocieri;
  • infrastructură excelentă pentru lucru şi odihnă;
  • atmosferă calmă şi liniştită/agreabilă;
  • alte facilităţi pentru posesorii de card premium şi oaspeţii lor.
Orarul de lucru al saloanelor VIP şi disponibilitatea încăperilor sunt prezentate atît în manualul Priority Pass cît şi pe pagina web www.prioritypass.com. Pe cît de selectă este lumea Priority Pass, pe atît de comod şi simplu este accesul în această comunitate. Fiecare deţinător de card din segmentul Premium primeşte cardul Priority Pass.

Atenţie! Pentru că ştie să aprecieze fidelitatea, MAIB a achitat pentru clienţii săi taxa de participare în programul Priority Pass, astfel încît posesorii cardului Priority Pass achită doar costul vizitei în zonele VIP din aeroport.

Pentru a beneficia de un card Priority Pass, deţinătorii (sau potenţialii deţinători) ai cardului din Segmentul Premium de la Moldova Agroindbank, trebuie doar să solicite emiterea cardului Priority Pass la orice filială a băncii.

Pentru mai multe detalii apelaţi Serviciul Suport Carduri MAIB (+373) 022 45 06 03.

Conditiile de utilizare a cardului Priority pass
Cerere de emitere card Priority Pass