Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C

Programul de afaceri

Programul de afaceri MAIB pentru acceptarea cardurilor la plată

Gestionând una dintre cele mai inovative şi vaste reţele de acceptare din ţară, cu peste 5 700 de POS-terminale instalate la comercianţi şi cu o cotă de piaţă de peste 30 la sută, Moldova Agroindbank oferă un pachet amplu de servicii de acceptare a cardurilor la plată, dedicate afacerilor. 

Oferta MAIB include:

  1. Servicii de acceptare la plată a cardurilor prin intermediul POS-terminalelor.
  2. Comisioane competitive.
  3. Instalarea POS-terminalelor şi instruirea angajaţilor responsabili – servicii acordate gratuit, conform contractului.
  4. Oferim tehnologia Contactless, care asigură tranzacţii rapide şi comode, precum şi acceptarea celor mai moderne instrumente de plată: carduri, ceasuri, telefoane mobile cu tehnologia NFC, brăţări, inele, stickere.
  5. Suport telefonic şi prin email 24/7 pentru Dvs. şi clienţii Dvs.
  6. MAIB este unica bancă din Republica Moldova care acceptă carduri emise de către Visa, Mastercard şi American Express.

Pentru afacerile online, MAIB dispune de soluţii privind acceptarea cardurilor în mediul Internet, securizate prin tehnologia 3DSecure.

Suntem la dispoziţia Dvs. pentru detalii la adresa de email cards@maib.md sau prin intermediul reţelei de unităţi ale Moldova Agroindbank.