180 de zile fără dobândă la credite. Vino la MAIB să te convingi!

Transformaţi planurile şi ideile în realitate, cu creditele de consum şi imobiliare fără dobândă de la MAIB!

În acest fel, MAIB anunţă prelungirea campaniei „Creditele de la MAIB te fac fericit! 180 de zile fără dobândă la credit”, cu păstrarea tuturor condiţiilor promoţionale. Persoanele fizice pot beneficia în continuare de credite de consum şi imobiliare cu rata dobânzii fixă 0%, în primele 6 luni de viaţă a împrumutului.

După expirarea perioadei de 6 luni, dobânda la credite se stabileşte în mărime de 10% anual pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, iar la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale” se va aplica o dobândă  de 11% anual.

De asemenea, MAIB oferă soluţii avantajoase de refinanţare a creditelor contractate de la alte instituţii financiare, fără achitarea comisionului unic. Campania promoţională se desfăşoară până pe 28 februarie 2018.

Pentru a obţine un credit cu rata dobânzii 0% completaţi cererea de credit online sau veniţi în orice filială a băncii. Mai multe detalii referitor promoţie găsiţi în Extrasul Campaniei Promoţionale sau apelând Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok