Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Pay&Save –  primul proiect de Cashback 18.04.2013

Pay&Save – primul proiect de Cashback

Pay&Save –
Primul proiect de Cashback din Moldova

Toţi facem cumpărături! Însă cine dintre noi a primit şi bani înapoi?

Fie că vrei să-ţi faci provizii, să-ţi reînnoieşti garderoba sau să-ţi procuri un gadget de ultima generaţie, acum nu mai ai nevoie de zeci de carduri de fidelitate, de puncte, steluțe sau bonusuri pentru a obţinere o reducere mult-aşteptată.

Graţie primului proiect de cashback din Moldova „Pay&Save”, orice card de la Moldova Agroindbank devine un card de reducere, care îţi permite să economiseşti cumpărînd ceea ce îţi place.

Cashback este mai mult decît o reducere, este un un concept revoluţionar şi una una din cele mai eficiente metode de a economisi bani cumpărînd, căci de fiecare dată cînd achiţi un produs sau un serviciu, primeşti bani înapoi pe card.

Prea frumos pentru a fi adevărat? Încearcă şi te vei convinge.

Profită din plin de fiecare cumpărătură.

Pentru că avem grijă de clienţii noştri, am creat o comunitate a comercianţilor din diferite domenii: Comunitatea Partenerilor „Pay&Save”, care-ţi vor permite să faci cumpărături avantajoase de fiecare dată cînd plăteşti cu un card de la Moldova Agroinbank.

Este ca şi cînd ai avea o "parolă" la reduceri. Orice card emis de Moldova Agroindbank devine permisul tău de shopping, prin intermediul căruia primeşti automat reduceri din preţul produsului sau serviciului oferit de partenerii proiectului nostru, lista deplină a cărora poate fi accesată pe site-l www.paysave.md.

Dacă nu ai un card de la Moldova Agroindbank, vino în oricare filială, completează o cerere, alege un card care ţi se potriveşte şi vei putea beneficia de avantajele unuia din cele mai grandioase proiecte de reduceri din Moldova.

Mai mult, obţinînd un card de la Moldova Agroindbank vei fi înscris automat în Comunitatea Cumpărătorilor Pay&Save, comunitate ce numără astăzi peste 250.000 de membri care ştiu să economisească cumpărînd ceea ce le place!
Cum poţi beneficia de avantajele proiectului „Pay & Save” ? Mai simplu decît îţi imaginezi!
1. Fii posesorul unui card de la Moldova Agroindbank, idiferent că este de credit sau debit, Visa sau Mastercard,
2. Foloseşte-l de fiecare dată pentru a-ţi achita cumpărăturile sau serviciile oferite de partenerii proiectului,
3. Bucură-te de banii pe care ţi-i întoarcem din fiecare cumpărătură!


Mai multe cumpărături – mai multe reduceri şi respectiv mai mulţi bani returnaţi pe card.

Achitînd fiecare cumpărătura sau serviciu cu un card de la Moldova Agroindbank, vei primi înapoi pe card valoarea în bani a reducerii oferite de către partenerul Pay&Save.
De fiecare dată cînd vei face cumpărături, reducerilor formate vor fi transferate pe contul tău virtual, pe care-l poţi vizualiza în deplină siguranţă, iar pentru aceasta trebuie să te înregistrezi pe site-ul www.paysave.md.
Odată ce suma reducerilor acumulate va atinge 100 de lei, banii vor fi transferaţi în mod automat pe contul de card, iar tu îi vei putea utiliza aşa cum îţi doreşti.

Pentru detalii nu ezita să ne contactezi la numere de telefon:

Moldova Agroindbank
Serviciul Clienţi: 022 85 65 55
Serviciul Suport Carduri: 022 45 06 03


Loyal
Call Center: 0 905 88880