Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
campania promoţională „Aţi auzit? 22.05.2013

campania promoţională „Aţi auzit?


CAMPANIA WESTERN UNION ŞI MOLDOVA AGROINDBANK: COMISION DE DOAR 1% ŞI PREMII SPECIALE PENTRU EXPEDITORII TRANSFERURILOR DE BANI

Sistemul de transfer internaţional de bani Western Union şi BC „Moldova Agroindbank” SA au lansat campania promoţională „Aţi auzit? Doar 1% la expedierea banilor în CSI prin Western Union”. Astfel, în perioada 15 mai - 15 august 2013, fiecare persoană care va efectua un transfer de bani prin Western Union va putea beneficia de comision redus - în mărime de doar 1% din valoarea transferului. Mai mult, toţi expeditorii vor beneficia de premii instante, precum şi vor putea participa la tragerea la sorţi pentru premiul mare.

Pentru a participa la campanie, expeditorul va primi de la operatorul băncii un card răzuibil, va răzui cîmpul special de pe card, va expedia codul unic la numărul indicat - în funcţie de operatorul naţional al telefoniei mobile, mesajul fiind taxat la tarif normal. Pe lîngă comisionul redus, la expedierea transferului fiecare persoană beneficiază de premiu instant în mărime de 1$ şi obţine posibilitatea de a participa la tragerea la sorţi pentru premiile mari de 1000$ fiecare.

“Este o promoţie specială, atractivă şi comodă pentru clienţi. Ne bucurăm că avem oportunitatea, graţie parteneriatului frumos dintre Moldova Agroindbank şi Western Union, să aducem un plus de bucurii pentru clienţii noştri şi pentru membrii familiilor lor”, a menţionat Galina Vasiliţa, şef al Departamentului Strategie şi Marketing MAIB. 

Întreaga gamă generoasă de oferte pentru clienţii Moldova Agroindbank are la bază siguranţa, calitatea şi confortul în deservire, scopul fiind creşterea bunăstării clienţilor şi familiilor lor. Împreună putem să ne asigurăm un viitor sigur şi prosper, deoarece Puterea stă în noi!   

 

Vezi : Regulamentul Oficial al campaniei nationale