Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Creditul Multiopţional - rata 11 % anual 07.06.2013

Creditul Multiopţional - rata 11 % anual


VARĂ LUNGĂ - RATE SCURTE LA CREDITUL MULTIOPŢIONAL DE LA MOLDOVA AGROINDBANKPentru că ţine la parteneriatul durabil şi frumos cu clienţii săi, Moldova Agroindbank mereu identifică modalităţi elegante de a le exprima recunoştinţa, aprecia fidelitatea faţă de bancă.

Deoarece ne-am convins cît de util a fost Creditul „Multiopţional” cu rata fixă a dobînzii de doar 11% în această primăvară, banca a decis să extindă perioada de reduceri şi să menţină rata mică a dobînzii pe tot parcursul acestei veri! Valoarea creditului este de pînă la 30.000 lei. Termenul a fost extins de la 18 luni pînă la 3 ani, cu menţinerea ratei fixe reduse a dobînzii pe toată perioada creditului!

Pentru valoarea creditului de pînă la 50.000 lei, rata dobînzii constituie 14%, pentru clienţii cu istoria creditară pozitivă şi 16% pentru alţi utilizatori.

Savuraţi plăcerea vacanţei: marea, munţii, obiectivele turistice la care aţi visat, călătoria romantică cu persoana iubită - acum vă puteţi realiza orice opţiune, cu creditul „Multiopţional” de la Moldova Agroindbank.

Orice alte nevoi curente - reparaţia sau amenajarea căminului, alte achiziţii utile - le puteţi rezolva cu ajutorul creditului „Multiopţional”.

Lăsaţi visurile să se realizeze - doar aveţi în spate un susţinător puternic care ţine la bunăstarea Dumneavoastră.www.maib.md
InfoTel: (022) 85 65 55