Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Cash-back accelerat de la Bemol şi MAIB 22.12.2017

Cash-back accelerat de la Bemol şi MAIB

În ajunul sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi se aşteaptă la ceva deosebit, magic. În dorinţa de a aduce recunoştinţă clienţilor pentru un an fructuos, plin de momente plăcute, Moldova Agroindbank in parteneriat cu Bemol a lansat campania promoţională „Cash-back accelerat de la Bemol şi MAIB”.  
Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018, la alimentarea cu combustibil sau procurarea bunurilor în reţeaua de staţii PECO Bemol, primiţi cash-back suplimentar în valoare de 15% din suma tranzacţiilor. 

Participanţi la campania promoţională „Cash-back accelerat de la Bemol şi MAIB” devin toţi deţinătorii cardurilor American Express emise de către  BC ”Moldova-Agroindbank” S.A., indiferent de categoria cardului (Debit, Credit, Gold sau Green) şi valuta acestuia (MDL, USD, EUR).

Cash-back-ul de 15%,  oferit în perioada promoţiei, se va achita suplimentar la cel standard acordat pentru cardurile American Express de la MAIB (1% pentru cardurile de credit şi 0,5% pentru cardurile de debit), dar nu va depăşi 100 de lei pe zi per participant.

Mai multă informaţie despre Campania promoţională găsiţi în Extrasul din Programul Campaniei promoţionale “Cash-back accelerat de la Bemol şi MAIB” sau apelaţi la Call Center: 022 268 926.