Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
„Cîştigaţi o pensie/indemnizaţie în fiecare zi!” 09.09.2015

„Cîştigaţi o pensie/indemnizaţie în fiecare zi!”

Este util şi plăcut să beneficiezi de un card bancar pe care, în condiţii sigure şi atractive, să-ţi fie transferată pensia, indemnizaţia de îngrijire a copilului sau alte plăţi sociale. Şi mai plăcut este dacă acest avantaj îţi este răsplătit suplimentar cu dobînzi avantajoase şi nu numai...

Moldova Agroindbank depăşeşte aşteptările clienţilor şi invită toţi beneficiarii de prestaţii sociale, care le primesc pe cardurile MAIB, să participe la Campania „Cîştigaţi o pensie/indemnizaţie în fiecare zi!”, în cadrul căreia pot obţine premii băneşti a cîte 900 lei! 

Promoţia va dura pînă pe 23 noiembrie 2015, săptămînal sînt extrase cîte 5 premii băneşti  în mărime de 900 lei fiecare. Toţi beneficiarii de pensii, indemnizaţii pentru îngrijirea copilului sau alte prestaţii sociale automat devin participanţi la campanie, dacă le primesc pe cardul bancar de la MAIB.
Detalii - în Extrasul din Programul Campaniei „Cîştigaţi o pensie/indemnizaţie în fiecare zi!”. Informaţii suplimentare cu privire la perfectarea cardului obţineţi la Serviciul Call Center: (+373) 22 26-89-99.

Este plăcut să fii remunerat cu 900 de lei doar pentru faptul că ai preferat să primeşti pensia, indemnizaţia sau altă prestaţie socială pe cardul bancar BC „Moldova Agroindbank” SA!