Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Credite fără dobândă de la MAIB 21.08.2017

Credite fără dobândă de la MAIB

BC „Moldova Agroindbank” SA lansează o ofertă unică pe piaţa din Republica Moldova, destinată persoanelor fizice!
Începând de astăzi, clienţii MAIB pot obţine un credit de consum sau imobiliar cu  0% rata dobânzii, pentru primele 6 luni de viaţă a împrumutului. Fiind scutiţi de dobândă pentru 180 de zile, beneficiarii de credite vor achita mai puţin pentru deservirea acestora.

Astfel, Moldova Agroindbank oferă noi oportunităţi pentru a beneficia de credite în condiţii avantajoase.

În plus, MAIB oferă soluţii de refinanţare a creditelor contractate de la alte instituţii financiare, fără achitarea comisionului unic.

După expirarea perioadei de 6 luni, dobânda la credite va fi una flotantă şi se va stabili în mărime de 10% anual pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, iar la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale” se va aplica o dobândă  de 11% anual.

Campania promoţională „Creditele de la MAIB te fac fericit! 180 de zile fără dobândă la credit” se desfăşoară în perioada 21 august-21 noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta MAIB pot fi obţinute în orice filială, accesând Extrasul Campaniei Promoţionale sau apelând Call Center (022) 268 999.