Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Cumpără local. Achită online. Câştigă cashback împreună cu MAIB şi Mastercard! 15.04.2020

Cumpără local. Achită online. Câştigă cashback împreună cu MAIB şi Mastercard!

Moldova Agroindbank în parteneriat cu Mastercard lansează campania promoţională ”MAIB şi Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianţii locali”, la care pot participa deţinătorii de carduri bancare Mastercard emise de MAIB.
 
De fiecare dată când vei cumpăra online de la un comerciant local - achită cu cardul tău Mastercard de debit sau credit şi vei primi înapoi pe card 5% din sumă (cashback).
 
Promoţia se desfăşoară în perioada 15 aprilie – 15 iunie, perioadă în care Moldova Agroindbank îţi va returna zilnic până la 100 de lei pe card pentru cumpărăturile efectuate şi achitate cu cardul tău Mastercard de la MAIB. 
 
Ce înseamnă cumpărături online? Magazinele online sau site-urile pe care faci comandă şi plăteşti direct pe pagina vânzătorului, ca ulterior să îţi primeşti bunul sau serviciul. 
 
Atenţie: comenzile făcute pe site şi achitate în momentul livrării direct la curier nu sunt considerate cumpărături online.  În promoţie participă doar achitările făcute către comercianţii din Republica Moldova. O lista utilă de comercianţi locali care acceptă plata cu cardul pe site o găseşti AICI.
 
În plus, la finalul promoţiei va avea loc o tragere la sorţi, iar 10 clienţi norocoşi vor fi premiaţi cu încă 300 EURO fiecare.
 
Deci, ce trebuie să faci pentru a participa la campanie:
  1. Achiţi online pe site-urile comercianţilor locali.
  2. Foloseşti cardul tău Mastercard de la MAIB.
  3. În fiecare zi primeşti 5% înapoi pe card din valoarea cumpărăturilor efectuate.
Pentru detalii cu privire la campania „MAIB şi Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianţii locali” accesează Programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.
 
Echipa Moldova Agroindbank îţi urează cumpărături avantajoase cu cardurile Mastercard!