Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
An încheiat cu acţiuni de caritate 31.12.2013

An încheiat cu acţiuni de caritate


       

 
 
Festivitate corporativă îmbinată cu acţiune de caritate,
                           la Moldova AgroindbankRespectînd tradiţiile responsabilităţii sociale, echipa Moldova Agroindbank a îmbinat festivitatea corporativă de încheiere a anului cu o acţiune caritabilă inedită.


Cei doi brazi cu jucării adunate de personalul băncii pe parcursul serii de sîmbătă, precum şi multe cadouri şi produse alimentare penrtu seara de revelion au ajuns luni la două centre de plasament.

  

 
  
  
Primul brad împodobit de membrii echipei MAIB a ajuns la Străşeni, în Centrul de plasament pentru bătrîni care sînt vechi prieteni ai băncii.

 
Cel de-al doilea brad cu jucării şi cadouri a fost adus la Centrul de zi pentru copii cu disabilităţi şi aflaţi în situaţie dificilă din or. Călăraşi „Dorinţa” de serviciile căruia beneficiază peste 60 de copii din 18 localităţi.


Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei Cebotari, a transmis cuvinte de felicitare pentru bătrînii şi copiii din cele două centre, iar angajaţilor băncii - recunoştninţă pentru implicare.

„Căldura mîinilor şi sufletelor Dumneavoastră a ajuns în inimile prietenilor noştri de la Străşeni şi Călăraşi, făcîndu-le sărbătorile de iarnă mai frumoase”, a remarcat Serghei Cebotari.