Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
MAIB a dăruit o sărbătoare or. Călăraşi 13.10.2014

MAIB a dăruit o sărbătoare or. Călăraşi


    
        Moldova Agroindbank a dăruit o sărbătoare
                veritabilă locuitorilor din Călăraşi
De Ziua or. Călăraşi şi Sărbătoarea „Toamna de Aur”, care au fost marcate duminică, 12 octombrie, BC „Moldova Agroindbank” SA a prezentat locuitorilor acestui oraş un program artistic vast, concursuri sportive şi de creaţie, numeroase cadouri. Timpul frumos cu soare generos au ajutat Filiala MAIB de la Călăraşi să transforme această zi într-o sărbătoare veritabilă şi de neuitat pentru pămîntenii săi.

Piaţa centrală din Călăraşi a devenit neîncăpătoare pentru copiii care au dorit să se întreacă la săriturile cu coarda şi să participe la concursul de desene pe asfalt cu genericul „Toamna de Aur”. Un juriu competent, din care au făcut parte profesori ai Şcolii de Arte din Călăraşi, cu greu a reuşit să identifice pe cei mai buni dintre cei mai buni mici pictori. Cîştigătorii primelor trei locuri au primit cadouri speciale, inclusiv - flash USB cu designul cardului fără contact Debit MasterCard PayPass de la MAIB, iar aproape 20 de copii au obţinut premii de menţiune: seturi de creioane, carioci, albume pentru desen şi cărţi de colorat, agende.

Iulia GRIŢCAN, directorul Filialei BC „Moldova Agroindbank” SA Călăraşi: „Prin aceste manifestări am dorit să arătăm odată în plus copiilor din Călăraşi că Moldova Agroindbank este cea mai inventivă şi cea mai prietenoasă bancă. Iar mesajul echipei filialei noastre pentru părinţii lor, dar şi pentru toţi călăreşenii, constă în faptul că la MAIB vor găsi întotdeauna sprijinul necesar pentru ca afacerile lor să crească, iar familiile - să prospere”.

Ziua or. Călăraşi a fost vizitată de mii de locuitori şi oaspeţi ai oraşului, inclusiv din Chişnău, dar şi din străinătate - din Franţa, Polonia, România, Federaţia Rusă, Belarus. Guvernul Republicii Moldova a fost reprezentat de ministrul culturii, Monica Babuc.

Preşedintele raionului, Ilie Rău, a mulţumit Moldova Agroindbank, care a fost Sponsorul General al Zilei oraşului Călăraşi, pentru importanta contribuţie pe care banca a adus-o la desfăşurarea acestei frumoase sărbători.
           
               Foto: