Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
OMUL ANULUI 10.02.2015

OMUL ANULUI

Al doilea titlu  „OMUL ANULUI” pentru Serghei Cebotari

Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA, a obţinut al doilea titlu  „OMUL ANULUI 2014”. Acumulînd un număr record de voturi în cadrul concursului anunţat de revista www.vipmagazin.md, Serghei Cebotari a învins printre candidaţii la Titlul Onorific „Omul Anului 2014”, categoria  „Management”.

Diploma nominală și trofeul care reprezintă o creație de autor i-au fost înmînate Preşedintelui băncii vineri seara, în cadrul unei ceremonii solemne de desemnare a cîştigătorilor şi de trecere în revistă a celor mai importante momente din activitatea lor întreprinsă pe parcursul anului 2014. 

 „Este o onoare să mă regăsesc printre personalităţi atît de influente ale vieţii politice, economice, sociale, culturale. Competenţa, performanţa, multă muncă şi ambiţia îi disting pe lideri, acestea fiind  motorul care mişcă lumea înainte, orice domeniu ar fi. O spun în cunoştinţă de cauză, pentru că, inclusiv, pe aceste calităţi se bazează în activitatea sa echipa din care fac parte. Ele sînt componente ale formulei excelenţei bancare care caracterizează BC „Moldova Agroindbank” SA - liderul sustemului financiar-bancar din ţara noastră”, astfel şi-a comentat Premiul Serghei Cebotari.

Astfel, o sută de personalități care s-au remarcat și au avut un rol decisiv în Republica Moldova pe parcursul anului trecut au fost desemnate la gala premiilor organizată de revista „VIP magazin”. În cadrul acestui eveniment și-au ridicat trofeele persoane influente din politică, business, management, societate, mass-media, cultură, sport și showbiz.

Sergiu Gavriliţă, redactor-şef al revistei „VIP magazin”: „Aceste personalităţi au trezit admirație și critică deopotrivă, declarațiile, comentariile și acțiunile lor fiind puse sub lupă atît de presă, cît și de societate. Sunt oamenii care, prin tot ceea ce fac, ne conduc țara, contribuie la dezvoltarea ei economică, ne duc faima în alte țări, ne educă valori, au grijă de sănătatea și chiar de spiritualitatea noastră”.

Lista completă a persoanelor învingătoare în cadrul concursului „Omul Anului”: http://www.rasputin.md/exclusiv/100-de-oameni-ai-anului-au-pasit-pe-covorul-rosu

Amintim că anterior, Serghei Cebotari a fost declarat Bancherul anului 2014, premiul fiindu-i înmînat în cadrul Galei Premiilor VIP, a 14-a ediție, care a avut loc la finele  anului 2014, la Chişinău. Premiul “Bancherul anului” i-a fost decernat lui Serghei Cebotari în semn de apreciere a meritelor sale la dezvoltarea Moldova Agroindbank.

Notă: Serghei Cebotari a fost ales în funcţia de Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA în iunie 2013. Deţine concomitent funcţia de  Preşedinte al Consiliului Bursei de Valori din Moldova, Preşedinte al Consiliului „MAIB-LEASING”, Vicepreşedinte al Consiliului ÎM „Sudzucker-Moldova” SA. S-a născut la 4 august 1964, în s. Racovăţ, r. Soroca. Are studii economice superioare, în prezent finalizează Programul MBA. 2014 este al doilea an consecutiv în care preşedintele Comitetului de conducere al BC „Moldova Agroindbank”, Serghei Cebotari, este declarat Bancherul anului.


MAIB MAIB MAIB
MAIB MAIB MAIB