Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
Foto la Uscat 02.06.2015

Foto la Uscat

Adaptat după www.diez.md

În ultima zi de primăvară, 31 mai, pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan cel Mare a capitalei a avut loc concursul „Foto la Uscat”, ediţia a V-a.

Evenimentul organizat de Asociația Obștească Foto Club Moldova cu susţinerea financiară a BC “Moldova Agroindbank” SA a oferit chișinăuienilor posibilitatea de a admira cele 250 de fotografii participante în concurs. Potrivit organizatorului Alexandru Ralea, la preselecție au participat „65 de participanți și 577 de fotografii”.

Expoziția a putut fi văzută duminică, între orele 11:00 și 17:00, iar cei prezenți au avut posibilitatea să voteze lucrarea preferată. De asemenea, a fost desemnată și cea mai bună fotografie conform alegerii juriului.

Alexandru Ralea a spus pentru #diez: „Toți participanții au câștigat câte o oră de filmări foto în orice studio FotoLand. Câștigătorul prin votul publicului a fost desemnat Vladimir Țetens. Premiul din partea FotoLand este un curs gratuit la școala foto. La fel, a primit cadouri din partea MAIB. Cîștigător prin votul juriului a fost desemnat Victor Djugostran. Premiu din partea FotoLand: card de reduceri de 20% la închirierea studiourilor FotoLand, timp de un an, dar și cadouri din partea MAIB. Criteriile de selecție ale juriului au fost: originalitatea, tehnică, compoziția, realizarea și valoarea artistică.”

Iurie Roşca, director de Filială BC “Moldova Agroindbank” SA a menţionat: “Este o victorie binemeritată, pentru că concursul a întrunit foarte mulţi participanţi, deci - a fost o concurenta mare. Moldova Agroindbank vă felicită şi vă doreşte  să valorificaţi pe deplin talentul Dumneavoastră în arta fotografică”. 

Vizitatorii expoziţiei au avut ocazia să admire lucrările fotografice executate şi de lucrători bancari, deoarece la Concursul „Foto la Uscat” au participat mai mulţi angajaţi ai MAIB. 

Aici puteţi urmări galeria fotografiilor în cadrul concursului „Foto la Uscat”: http://diez.md/2015/06/01/foto-foto-la-uscat-150-de-lucrari-au-colorat-aleea-clasicilor/