Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
MAIB te duce la Eurovision! 24.03.2015

MAIB te duce la Eurovision!

Doreşti să te scufunzi în atmosfera irepetabilă a culturii europene autentice? Doreşti să simţi flerul şi armonia trecutului imperial grandios şi a prezentului strălucitor? Şi toate acestea îmbinate cu un spectacol muzical feeric ultramodern?!  Moldova Agroindbank te invită!

Participă la campania „MAIB te duce la Eurovision!” în perioada 20 martie 2015 – 21 aprilie 2015 şi poţi cîştiga o călătorie la Eurovision
 Song Contest Viena 2015!

Condiţia concursului este foarte simplă - trebuie doar să vii la cea mai apropiată de tine filială Moldova Agroindbank (o găseşti aici: http://www.maib.md/ro/locations/) şi  să deschizi un depozit în monedă naţională. Extragerea cîştigătorului se va efectua din numărul total de participanţi la campanie, aleatoriu, în mod programistic.  Toţi participanţii au şanse egale!

În aşa mod MAIB îşi asumă responsabilitatea pentru stabilitatea ta financiară în viitor şi îţi consolidează sentimentul de bunăstare şi prosperitate prin experienţa unică pe care o poţi trăi în metropola europeană!

Detalii cu privire la campania „MAIB te duce la Eurovision!” găsiţi în REGULAMENT sau la Serviciul InfoTel: 022 26 89 98.