Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
MAIB şi Visa Promoţie 26.05.2015

MAIB şi Visa Promoţie

O campanie de cashback fără precedent este realizată în Republica Moldova de către BC „Moldova Agroindbank” SA. şi  compania Visa. Pentru prima dată, toţi deţinătorii de carduri bancare Visa emise de MAIB vor primi înapoi pe cardurile lor bancare o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.  

Campania „MAIB şi Visa te răsplătesc la fiecare cumpărătură!” se va desfăşura în perioada  25 mai 2015 – 26 iulie 2015 inclusiv, pe tot teritoriul Republicii Moldova. La campanie participă toţi deţinătorii cardurilor Visa de debit şi/sau de credit  (Visa Electron, Visa Classic, cu exceptia cardului Business), emis de către BC “Moldova Agroindbank” SA, indiferent de moneda cardului (MDL, USD, EUR).

Pentru a primi cashback, deţinătorul va efectua achitări cu cardul său bancar la comercianţii care dispun de POS terminale, precum şi achitări on-line. Valoarea cashbackului constituie 2% din suma tranzacţiilor efectuate la POS terminale şi 5% din suma tranzacţiilor efectuate în regim online, pînă la 100 de lei pe zi per participant.

Perioada de achitare a cashbackului: 08 iunie 2015 – 10 august 2015, inclusiv. Calcularea şi rambursarea acestuia se va efectua în mod programistic.

Ataşat găsiţi Regulamentul Oficial al Campaniei promoţionale MAIB şi Visa te răsplătesc la fiecare cumpărătură!”:

Detalii la Serviciul Call Center: 022-26-89-99