Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TerminaleMultifuncţionale
Carduri de debit

Carduri de debit

Cardurile cu cip - siguranţa tranzacţiilor!

  • Siguranţa mult mai mare la efectuarea tranzacţiilor! 

  • Asigurare garantată impotriva contrafacerii şi utilizării neautorizate a cardului!

  • Avantajele de care veţi beneficia la folosirea unui card cu cip!
Pentru multiplele Dvs. necesităţi, pentru a spori nivelul calitativ al serviciilor şi produselor oferite şi pentru excluderea posibilităţilor de fraudă, Moldova-Agroindbank vă oferă un instrument de plată care conţine caracteristici de securitate performante-cardurile cu cip. Cardurile cu cip sunt carduri hibride, dotate atît cu microprocesor, cît şi cu banda magnetică, cel mai important avantaj pe care îl prezintă fiind gradul ridicat de securitate, care elimina posibilitatea de fraudă. Toată informaţia referitoare la posesorul cardului, contul acestuia, banca emitentă, şi alt tip de informaţie este criptată în microprocesor în condiţii de maximă securitate.
Banca Comercială “Moldova-Agroindbank” este certificată de către două sisteme internaţionale de plăţi concomitent – MasterCard şi Visa – să emită şi să accepte carduri cu cip.

Cardurile cu cip devin tot mai populare printre clienţii băncii comerciale “Moldova-Agroindbank”. Popularitatea cardurilor cu cip este de inteles, dat fiind faptul că ele conţin caracteristici de securitate performante care oferă o mai mare siguranţă împotriva copierii cardului şi respectiv utilizarii neautorizate a lui. 

În plus cardurile cu cip oferă numeroase avantaje, cum ar fi: reducerea considerabilă a fraudelor, tranzacţii mult mai rapide la comercianţi, eliminarea riscului de copiere şi contrafacere a cardului, funcţionarea în anumite situaţii independent de sistemele informatice şi de comunicaţii (off-line) în condiţii de maximă securitate, produse potenţiale auxiliare. 

Microprocesorul poate ingloba o gamă largă de aplicaţii suplimentare datorită capacităţii mare de memorie. Printre acestea s-ar putea enumera aplicaţiile de loialitate sau de fidelizare a clienţilor. Prin urmare, tehnologia cipului înseamnă tranzacţii mult mai sigure, derulate mai rapid şi o gamă largaă de servicii suplimentare potenţiale pe acelaş card. 

Pot fi folosite cardurile cu cip la bancomatele şi POS-terminalele băncii?

Da, toate cardurile cu cip emise de Moldova-Agroindbank pot fi folosite la bancomatele şi POS-terminalele atît a băncii noastre cît şi a celorlalte bănci. Moldova-Agroindbank a finalizat cu succes modernizarea integrală a reţelei de acceptare a cardurilor cu cip, care cuprinde toată reţeaua de bancomate, POS-terminale de plată la comercianţi, filialele şi reprezentanţele băncii.

Pot fi folosite cardurile cu cip peste hotare?

Cardurile cu cip pot fi utilizate şi peste hotare. Deoarece peste hotare tehnologia cip este mult mai larg răspindită, utilizatorul unui astfel de card va fi recunoscut ca posesor al unui card sigur, beneficiind de respectul şi de recunoaşterea comercianţilor şi personalului băncilor unde se va deservi.

Clienţii pot beneficia de acest produs în toate filialele şi reprezentanşele băncii.

Cu cardurile cu cip de la Moldova-Agroindbank siguranţa tranzacţiilor dumneavoastră este garantată!

CERERE EMITERE CARD

CERERE REEMITERE CARD