Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
23 de angajaţi MAIB au acceptat provocarea 2.7 devenind ambasadorii faptelor bune 25.08.2020

23 de angajaţi MAIB au acceptat provocarea 2.7 devenind ambasadorii faptelor bune

Aleargă, înoată sau parcurg cu bicicleta distanţe de 2,7, 27 sau chiar 270 kilometri, iar astfel – ajută. Este parte a provocării Doi punct şapte 2.7 pe care au acceptat-o 23 de angajaţi MAIB, reunindu-se în echipa ambasadorilor Moldova Agroindbank pentru cauza Organizaţiei ”Copil, Comunitate, Familie” şi Run for Children.

În perioada 22 – 27 august echipa MAIB face mişcare la greu, promovând atât modul activ şi sănătos de viaţă, dar şi mărinimia. Prin acceptarea provocării Doi punct şapte 2.7, Moldova Agroindbank contribuie ca în rezultat 270 de copii din Republica Moldova să aibă acces la educaţie şcolară şi preşcolară în noul an de studii 2020 – 2021.

Marcel Furdui, Economist: Lucrând zilnic cu clienţii ştiu că nimic nu este mai important decât să oferi sprijinul necesar atunci când este nevoie de el. Prin provocarea 2.7 vom reuşi împreună cu echipa să ajutăm micuţii să aibă condiţii mai bune şi să fie mai pregătiţi pentru noul an şcolar. E extrem de motivant să poţi face mai mult, să te implici în fapte bune, iar cei 27 de kilometri pe care i-am alergat în această perioadă este şi o investiţie în sănătatea mea şi în starea de bine. Prin participarea la asemenea evenimente reuşim să devenim şi mai buni.

Neonila Negruţa, Director Regional: Când am auzit despre provocarea 2.7 mi-am dorit din prima să particip. Este mega frumos spiritul de echipă al oamenilor deosebiţi de la MAIB implicaţi în asemenea acţiuni şi o adevărată bucurie să contribui la schimbarea în bine a destinelor unor copii. Să fii ambasador MAIB în această misiune înseamnă responsabilitate la maximum, multă empatie şi emoţii la superlativ.

Nicoleta Scurtu, Specialist superior decontări: A devenit o obişnuinţă ca în fiecare dimineaţă să alerg 2,7 kilometri, adică exact trei cercuri prin parcul de lângă casă. Atunci când am văzut cifra din provocare am perceput-o ca pe o provocare personală – că pot alerga zilnic chiar mai mult de 2,7 km şi… mi-a reuşit. Activităţile sportive ne unesc ca echipă, mai ales în această perioadă dificilă provocată de pandemie. Ajutând cei 270 de copii, ne ajutăm şi pe noi, făcând plus de mişcare chiar dacă la distanţă, dar tot împreună cu bravii colegi din echipa Moldova Agroindbank.  

Iulian Borisov, Director Sucursală: Faptul că 270 de copii vor primi o şansă pentru un viitor mai frumos este principalul motiv pentru care am acceptat provocarea 2.7. Or, adevărata fericire este în clipele pe care reuşim să le creăm şi în care reuşim să îi bucurăm pe cei din jur. Pe lângă endorfinele pe care le generează sportul, faptul că facem mişcare susţinând o cauză atât de nobilă este un motiv de dublă bucurie.

Ca echipă MAIB şi-a propus din start să adune 270 de kilometri în cele 6 zile de implicare în provocarea 2.7. Până la final, s-ar putea să fie dublată şi chiar triplată distanţa totală. Iar asta, pentru că în echipa Moldova Agroindbank este extrem de mobilizatoare energia lucrurilor frumoase pe care le facem împreună atât în activităţile profesionale, cât şi extra-program.