Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Тарифы и Общие условия
Тарифы и Общие условия
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Transfer P2P Перевод T2C
MAIB desfăşoară o nouă ediţie a „Academiei Bancare” 06.12.2019

MAIB desfăşoară o nouă ediţie a „Academiei Bancare”

Avanti pentru studii! Timp de 8 săptămâni una dintre clasele din a XII-a de la Instituţia Publică „Gheorghe Asachi” din capitală participă la cursul „Academia Bancară”, organizat de Moldova Agroindbank în cadrul „MAIB Studio Avanti”.

20 de liceeni îşi dezvoltă abilităţile de gândire financiară şi matematică, se familiarizează cu operaţiunile pe care le efectuează o bancă comercială, descoperă funcţionalităţile produselor bancare, îşi dezvoltă abilităţile de leadership şi atitudinea proactivă. Cursul „Academia Bancară” se desfăşoară săptămânal, după orele de la liceu. Trainerii MAIB se afişează rând pe rând în faţa elevilor, discută subiecte de economie, dezbat cum este bine să preia controlul asupra cheltuielilor lor, cum să gestioneze bugetul mai judicios şi modalităţile de a păstra banii în siguranţă. 

„Participanţii la cursurile ”Academiei Bancare” sunt atât de curioşi şi abordează atâtea subiecte, încât orele de curs trec pe nesimţite, iar noi cu greu ne despărţim la fiecare întrevedere. Sunt generatori de idei şi de noi subiecte de discutat, semn că liceeni chiar au nevoie de mai multe informaţii în aspecte de educaţie financiară”, a menţionat Marina Covalciuc, trainer la „Academia Bancară”. 

Cursul „Academia Bancară” se va încheia cu elaborarea în echipă a proiectelor cu genericul „Metode creative şi inovative de educaţie financiară a populaţiei”, urmând ca absolvenţii Academiei să promoveze şi implementeze în liceu/ comunitate ideile şi învăţăturile acumulate. 

Centrul pentru tineret “MAIB Studio Avanti” este un proiect de responsabilitate socială al Moldova Agroindbank, toate evenimentele desfăşurate în cadrul acestuia fiind absolut gratuite. Scopul activităţilor Centrului pentru tineret “MAIB Studio Avanti” este de a participa la formarea tinerilor, de a-i familiariza cu noţiunile de bază ale lumii financiare moderne, serviciile şi produsele bancare, utilizând tehnologiile informaţionale de ultimă generaţie.

Înscrierile la activităţile desfăşurate în cadrul „MAIB Studio Avanti”, inclusiv la ediţiile „Academia Bancară” au loc prin email, la adresa marina.covalciuc@maib.md. 

Puterea stă în educaţia financiară! Moldova Agroindbank