Close
Депозиты
Clasic Clasic+
Услуги на рынке Ценных Бумаг
Рынок ценных бумаг
Тарифы и Общие условия
Тарифы и Общие условия
Электронные услуги
Internet-Banking СМС-Уведомления
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Электронные выписки Перевод P2P Перевод T2C
MAIB susţine echipa olimpică a Moldovei la Jocurile Europene Minsk 2019 21.06.2019

MAIB susţine echipa olimpică a Moldovei la Jocurile Europene Minsk 2019

Moldova Agroindbank, partener general al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv, susţine echipa olimpică a Moldovei la Jocurile Europene de la Minsk, Belarus, care se desfăşoară în perioada 21 – 30 iunie.

Pe întreaga durată a competiţiilor ne transformăm în suporteri înflăcăraţi ai sportivilor de performanţă care ne reprezintă ţara la aceste Jocuri Europene. Îndemnăm clienţii MAIB şi comunitatea să urmărească spectacolul sportiv şi să împărtăşească împreună cu noi valorile olimpice. 

Precizăm că la Jocurile Europene de la Minsk participă 50 de sportivi din Republica Moldova. Ei vor intra în competiţie la 10 din cele 15 probe – lupte libere, box, sambo, judo, kaiac-canoe, ciclism, tir cu arcul, badminton, tenis de masă şi tir sportiv.

În total, peste 4000 de sportivi din 50 de ţări vor concura la cele 15 probe sportive, 10 dintre acestea contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor. 

Moldova Agroindbank este un susţinător fidel al sportului din Republica Moldova, inclusiv a echipei olimpice, ca parte a politicii sale de responsabilitate social corporativă. Le dorim mult succes sportivilor la probele de la Minsk şi avem toată încrederea că vor reprezenta cu demnitate ţara noastră.

Hai, Moldova!