Echipa de fotbal maib - în TOP 5 cele mai bune echipe de la EURO Business Cup

Victorioși și mândri, membrii echipei de fotbal maib au revenit acasă de la turneul de minifotbal „EURO Business Cup”, care s-a desfășurat în perioada 13-17 octombrie, în Antalya, Turcia. 

Și în acest an, după 3 zile de meciuri disputate cu reprezentanții României, Ucrainei și Turciei, echipa maib s-a clasat în TOP 5 cele mai bune echipe din turneu, demonstrând o dată-n plus că spiritul de echipă combinat cu profesionalismul, inclusiv pe terenul sportului rege, aduce cele mai frumoase rezultate. Aceeași performanță a fost înregistrată în anul 2019, atunci când echipa a participat în premieră la EURO Business Cup.

Maib a fost reprezentată destoinic de Ivan Buga, Sergiu Puiu, Igor Nartea, Iurie Gîrlă, Dumitru Covali, Leonid Bacilo, Victor Iordachi, Ilie Ursachila, Evgheni Drozdov, Alexandr Hentov, Anatol Mîrzenco, Dorian Podlisnic, Mihail Nartea, Ion Covali, Denis Apostol, Dumitru Turcu. 

Igor Nartea, Director relații clienți corporativi:
„Personal am rămas surprins de numărul mare de susținători de acasă pe care i-am avut. În timpul meciului veneau mesaje cu comentarii, numai se încheia meciul și primeam zeci de mesaje de încurajare. Mândria și responsabilitatea că reprezint nu doar maib, ci și țara, au fost cea mai mare motivare”.

Ivan Buga, Manager credite, Departamentul clienți corporativi: 
„Au fost așteptări mari față de turneu, dar ce a urmat a fost cu adevărat Next Level. Sunt momente unice, în care poți savura din frumusețea competițiilor sportive internaționale, dar și mai mult, din plăcerea spiritului de echipă a jucătorilor și colegilor.  

O deosebită recunoștință colegilor care ne-au susținut și au urmărit meciurile de la distanță, și conducerii băncii, care a susținut participarea echipei în cadrul acestui turneu. La ediția viitoare vom avea un rezultat și mai frumos, la sigur. Cel mai important – fotbalul trebuie să aducă fericire şi emoţii plăcute spectatorilor. Dacă în timpul turneului am produs aceste emoţii colegilor, atunci acest turneu îl putem considera un succes”.

Rezultatele excelente în banking și în sport nu sunt o noutate pentru angajații maib. Despre performanțele profesionale ale echipei maib vorbesc indicatorii financiari ai băncii, iar în domeniul sportiv cea mai recentă achiziție în palmares a fost Cupa de fotbal Hospice Angelus Moldova.

Despre maib

Maib promovează spiritul sportiv și valorile olimpice din Republica Moldova, contribuie la popularizarea sportului și a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. De peste 20 de ani maib este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanțe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, de alergători „maib Activ la Superlativ”), banca își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok