Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Bancherii din cadrul MAIB au sărbătorit un an al comunităţii Activ la Superlativ 09.10.2020

Bancherii din cadrul MAIB au sărbătorit un an al comunităţii Activ la Superlativ

În luna septembrie echipa de alergători din cadrul Moldova Agroindbank a sărbătorit un an de la crearea comunităţii MAIB Activ la Superlativ şi nu oricum, dar organizând o cursă de Trail Run la Orheiul Vechi. 36 de angajaţi au răspuns ”DA” provocării, participând la curse de 6, 14 şi 22 de kilometri, admirând peisaje de o frumuseţe greu de descris şi sărbătorind în mişcare sportul, prietenia, spiritul de echipă, autodepăşirea, modul activ şi sănătos de viaţă.

Vezi aici un fragment din atmosfera de la Trail Run MAIB Activ la Superlativ - https://www.youtube.com/watch?v=dAWgW7W4tTA.

Pe parcursul unui an angajaţii MAIB şi-au descoperit pasiuni, capacităţi şi rezistenţă în picioare, au inclus în vocabularul zilnic, pe lângă noţiunile de DAE, credite, şi cele despre ”pace” , ”distanţă” etc., au totalizat mii de kilometri, au alergat curse creative ”pictând” în aplicaţiile de alergare distanţe în formă de MAIB, MAIBuni, 14 octombrie, Chişinău etc. Şi tot de un an, dimineţile comunităţii sunt mai matinale, iar imaginile cu cursele alergate servesc colegilor în loc de ”Bună dimineaţa”, inclusiv ca inspiraţie şi motivaţie despre distanţele cu care-şi încep ziua de muncă, atunci când înlocuiesc adidaşii pe clasicii pantofi.

”Moldova Agroindbank acordă o atenţie sporită angajaţilor, stării de spirit şi pasiunii care îi uneşte. Ne bucurăm să susţinem proiectele de promovare a sportului şi a modului sănătos de viaţă, iar faptul că multe dintre evenimentele de alergare în care se implică Superlativii de la MAIB presupun şi o misiune caritabilă ne bucură enorm. Coeziunea de echipă a crescut fulminant între angajaţi datorită sportului şi ne bucurăm că în cadrul MAIB se dezvoltă energia faptelor bune, modul activ şi sănătos de viaţă”, a menţionat Eugeniu Josan, şeful Departamentului Resurse Umane şi Organizare.

Cristina Sotnic este lidera comunităţii, o alergătoare energică şi un bun motivator, cu răspunsuri la întrebări, cu sfaturi şi încurajări atât pentru alergătorii începători, cât şi pentru cei care ştiu din plin rostul îndemnului ”Foc la ghete”. ”Timp de un an comunitatea Superlativilor de la MAIB a crescut până la 70 de angajaţi pasionaţi de alergare, dar creştem organic în continuare. Adevărul este că ne uneşte nu doar o pasiune comună, dar şi o relaţie de prietenie şi spiritul de echipă în cadrul proiectelor profesionale din aria de activitate bancară. Cine vine în comunitatea Superlativilor nu mai vrea să plece”, subliniază Cristina.

Pe parcursul primului an de la înfiinţare, comunitatea MAIB Activ la Superlativ a participat la Maratonul Internaţional Chişinău (în 2019 şi 2020), la cursele Race for the Cure în susţinerea persoanelor care luptă cu cancerul mamar, la cursele organizate de ”Run for Children” şi ”Copil, Comunitate, Familie”, inclusiv la provocarea 2.7, a alergat primul Trail Run aniversar, iar următorul an va fi neapărat plin de mişcare, cu multe prietenii, zâmbete şi emoţii la superlativ în cadrul MAIB. Abia aşteptăm să vă povestim ce urmează!