Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Credite pentru afaceri de succes de la Moldova Agroindbank 12.09.2019

​Credite pentru afaceri de succes de la Moldova Agroindbank


Dacă locuiţi în Ungheni sau vizitaţi Ungheniul, trebuie să faceţi o plimbare pe cea mai lungă alee de castani din Europa. E situată chiar în inima oraşului, iar de pe alee paşii vă vor duce şi spre „Cartier Construct”, cel mai mare centru comercial din oraş, care se află în cartierul Tineretului. 

Afacerea este fondată şi administrată de Mihail Alexandriuc. Pe str. Ungureanu nr. 12 veţi găsi negreşit o gamă variată de materiale de construcţie, instrumente, tehnică, scule, bunuri de uz casnic, mobilier etc. 

„Suntem mândri că am contribuit cu încredere la finanţarea procurării şi reconstrucţiei sediului centrului comercial „Cartier Construct”, fiind siguri de succesul clientului nostru încă de la începutul colaborării. Pentru echipa Moldova Agroindbank succesul fiecărei afaceri pe care o susţinem este un obiectiv pentru care muncim şi pe care mereu îl sprijinim”,  declară Dumitru Nistiriuc, director adjunct al Sucursalei Moldova Agroindbank din Ungheni. 

Eşti mândru de AFACEREA ta, iar echipa MAIB este mândră să te SUSŢINĂ prin finanţare avantajoasă!

Vizitează chiar astăzi cea mai apropiată sucursală MAIB sau apelează Call Center, la 022 268 999. Afacerile de succes cresc cu MAIB!