Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
FELICITĂM câştigătorii campaniei ”MAIB şi Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianţii locali” 26.08.2020

FELICITĂM câştigătorii campaniei ”MAIB şi Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianţii locali”

Recent a avut loc marea tombolă din campania „Cumpără local. Achită online. Câştigă cashback împreună cu MAIB şi Mastercard!”,  în cadrul căreia, prin tragere la sorţi, banca a desemnat 10 clienţi norocoşi care au câştigat câte 300 EUR fiecare. Felicitări:
 
  1. Romeo Tureţchi  
  2. Ivan Ţerna  
  3. Serghei Gucinski  
  4. Victoria Ţapeş  
  5. Elizaveta Soboleavscaia
  6. Natalia Papuşina
  7. Ecaterina Prepeliţa
  8. Victor Forcos
  9. Victor Spinei
  10. Lilia Meleca
Pe lângă faptul că s-au învrednicit de premiile mari, câştigătorii au mai primit şi 5% cashback la cumpărăturile online de la comercianţii locali achitate cu Mastercard. 
 
Amintim că promoţia s-a desfăşurat în perioada 14 aprilie - 31 iulie a.c., iar toţi deţinătorii cardurilor Mastercard de la MAIB care au achitat cumpărăturile online de la comercianţii locali s-au bucurat de 5% cashback pe card. 
 
Echipa Moldova Agroindbank adresează cele mai cordiale felicitări câştigătorilor şi îndeamnă deţinătorii de carduri de la MAIB să efectueze în continuare tranzacţii, întrucât urmează alte campanii promoţionale cu premii impunătoare!