MAIB – „Leader in Acquiring 2018”, fiind banca lider în acceptarea cardurilor, potrivit Mastercard

Portofoliul de aprecieri ale Moldova Agroindbank este completat de sistemul internaţional de plată Mastercard, care a desemnat MAIB banca „Leader in Acquiring” din Moldova, conform rezultatelor anului 2018. Evenimentul de premiere a avut loc cu ocazia forumului „Mastercard Day”.

Distincţia reconfirmă statutul de lider al Moldova Agroindbank şi faptul că este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale unattended (terminale de autodeservire), banca oferind clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor bancare. 

Poziţia de lider incontestabil în domeniul acceptării cardurilor este consolidată continuu în aspectele de:

  • cantitate: cca 50% din piaţa de acceptare a tranzacţiilor de plată din Republica Moldova revine MAIB.
  • calitate: cca 99% din POS terminalele la comercianţi sunt dotate cu tehnologia contactless de acceptare a cardurilor, ceea ce înseamnă rapiditate, comoditate şi simplitate în efectuarea operaţiunilor de plată atât pentru client, cât şi pentru comerciant.
  • inovaţie: MAIB implementează soluţii şi oferă posibilităţi unicale pe piaţa Republicii Moldova prin intermediul terminalelor de autoservire – aparate de cafea care integrează POS terminale, zone de autoservire în supermarketuri, parcomate etc.

„Acest premiu ne obligă şi ne motivează deopotrivă să implementăm în continuare strategia de dezvoltare pentru a oferi cele mai moderne şi diversificate soluţii bancare pe piaţa Republicii Moldova”, a spus Oleg Paingu, Vicepreşedinte MAIB.

Prin reţeaua sa vastă de unităţi, Moldova Agroindbank oferă clienţilor săi o varietate de carduri bancare Mastercard, adaptate necesităţilor clienţilor, acestea constituind un instrument comod de plată, în ţară sau peste hotare, în reţeaua Internet sau la POS terminale. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok