Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Moldova Agroindbank relansează Campania dedicată producătorilor agricoli Primăvara 2020 16.01.2020

Moldova Agroindbank relansează Campania dedicată producătorilor agricoli Primăvara 2020

Primăvara bate la uşă, iar gospodarii adevăraţi îşi fac deja planuri pentru noul an agricol. Moldova Agroindbank este şi în acest an alături de producătorii agricoli şi relansează Campania promoţională Primăvara 2020.

Vă oferim credite de până la 1 milion de lei cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni, în condiţii avantajoase.   

UN MILION de lei cu gajul roadei viitoare

„Campania Primăvara 2020 este la a IV-a ediţie şi în fiecare an numărul beneficiarilor este în creştere. În anul 2019 am reuşit să susţinem în cadrul campaniei de primăvară peste 400 de agricultori să-şi realizeze planurile şi să obţină rezultatele aşteptate. Sectorul agricol este de o importanţă majoră nu doar pentru economia Republicii Moldova, dar reprezintă şi un segment strategic pentru MAIB. Avem o gama largă de credite şi venim mereu în susţinerea sectorului agricol cu oferte şi produse special create pentru agricultori”, a precizat vicepreşedintele Comitetului de Conducere, Oleg Paingu.

„Pentru lucrările agricole de Primăvara apelăm la credite. Cu ofertele care sunt la Moldova Agroindbank, putem accesa un credit pentru mijloace circulante în condiţii avantajoase. Este convenabil pentru că asigur creditul doar cu gajul roadei viitoare. Cu Moldova Agroindbank lucrăm de mai mulţi ani şi avem o colaborare frumoasă, bazată pe încredere. Sunt satisfăcută, pentru că banca examinează repede solicitarea şi primesc creditul rapid, de aceea mă simt cu adevărat un client important”, a declarat clientul MAIB, Popuşoi Valentina din Edineţ.

Campania este destinată producătorilor agricoli şi se va desfăşura până la 31 mai 2020.

Te aşteptăm la Moldova Agroindbank ​ca să obţii cea mai bună ofertă de creditare pentru lucrările de primăvara.

Pentru mai multe detalii accesaţi linkul: https://www.maib.md/ro/campania-promotionala-primavara-2020/