Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Nou de la Moldova Agroindbank: Gestionarea banilor de pe cardurile deţinute în alte bănci prin aplicaţia mobilă MAIBank 16.12.2020

Nou de la Moldova Agroindbank: Gestionarea banilor de pe cardurile deţinute în alte bănci prin aplicaţia mobilă MAIBank

Ai carduri în bănci diferite şi vrei să îţi gestionezi mai uşor finanţele? 
 
Acum nu mai e o problemă să îţi vezi banii la un loc, deoarece am creat o nouă opţiune în aplicaţia mobilă MAIBank – Alimentare P2P. Noua funcţionalitate îţi oferă posibilitatea de a alimenta prin appMAIBank cardul tău cu bani de pe un card Visa sau Mastercard emis de orice bancă din Moldova sau din străinătate (cu excepţia SUA). Banii vor ajunge în contul tău în doar câteva secunde, 24 din 24 de ore.
 
Astfel, folosind servciul Alimentare P2P, îţi alimentezi cardul cu mijloace financiare de pe cardurile altor bănci şi rezolvi o mulţime de lucruri: plăteşti facturile, transferi bani celor dragi doar în baza numărului de telefon, rambursezi credite, deschizi depozite sau carduri noi, primeşti transferuri din străinătate, fără să faci drumuri la bancă.
Încearcă şi convinge-te cât de simplu şi rapid îţi poţi aduna banii pe un singur cont de pe toate cardurile tale prin intermediul appMAIBank. Carduri în bănci diferite, banking la MAIB!
 
Pentru a beneficia de alimentare gratuită a contului de card prin MAIBank, te îndemnăm să deschizi unul din noile carduri GAMA. În plus, achitând cumpărăturile şi serviciile cu cardul GAMA, vei primi cashback garantat din partea băncii şi cashback suplimentar de la partenerii comerciali ai MAIB.
 
Cu appMAIBank, care este cea mai dotată aplicaţie mobilă de banking din Moldova, ai o bancă întreagă în telefonul mobil, deschisă la orice oră. Pentru a avea acces în aplicaţie, trebuie să ai un card MAIB pe care îl poţi obţine imediat vizitând banca. Aplicaţia mobilă poate fi descărcată din App Store, Google Play şi Huawei AppGallery
 
Am pregătit pentru tine şi un video tutorial care te va îndruma cum să utilizezi corect funcţionalul ”Alimentare P2P”.

”P2P” – transferuri de bani la un nou nivel!