Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Nou: Deschide un cont de depozit fără să vii la bancă 03.08.2020

Nou: Deschide un cont de depozit fără să vii la bancă

Vrei să faci o rezervă de bani şi te gândeşti să deschizi un depozit? Acum nu mai trebuie să vii la bancă pentru a depune o cerere pentru un cont de depozit. Poţi deschide un depozit în lei, dolari sau euro direct din telefonul tău, prin aplicaţia mobilă MAIBank.

 


Doar prin 3 atingeri pe ecran îţi poţi schimba viziunea despre finanţe:
  1. Deschide contul de depozit în valuta pe care o doreşti. 
  2. Alege suma pe care o depui prin transfer din contul tău de salariu, de exemplu. 
  3. Confirmă tranzacţia. 
Felicitări, ai depozitul creat! Poţi mereu să depui sau să retragi bani, printr-un transfer, de la un cont la altul, în orice valută, la cursul MAIB, pentru schimb valutar prin virament.
 
Cu această ocazie a fost lansat şi un depozit special Multiopţional Mobile, cu o depunere iniţială de 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Specială este si dobânda la depozitul în lei – ai un plus de 0,5% la dobândă, decât dacă ai fi deschis depozitul venind la bancă. 
 
Astfel, te bucuri de o dobândă anuală de 3,5% pentru un depozit în lei, de 0,45% pentru un depozit în USD şi 0,15% pentru un depozit în EUR. Poţi depune şi retrage banii din depozit cu păstrarea sumei minime: 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Află care este dobânda pentru depozite cu soldul iniţial de peste 25 000 lei sau 1000 EUR/ USD.
 
Pentru a beneficia de opţiunea dată, verifică şi acceptă actualizarea aplicaţiei din App Store sau Google Play.
E într-adevăr comod şi e plăcut când banca ta îţi apreciază timpul şi efortul. Aplicaţia MAIBank este mereu cu tine şi îţi oferă o multitudine de servicii digitale care aşteaptă să le descoperi.