Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Programează-ţi online vizita la MAIB, în ziua şi la ora convenabilă 04.05.2021

Programează-ţi online vizita la MAIB, în ziua şi la ora convenabilă

Respectăm şi avem grijă de clienţii noştri. De aceea, ca măsură suplimentară pentru protejarea sănătăţii clienţilor, pentru sporirea gradului de confort al lor, dar şi pentru reducerea timpului de aşteptare, am implementat programarea online şi rândul electronic în toată reţeaua de sucursale Moldova Agroindbank din ţară. Serviciul este gratuit şi poate fi accesat prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store. 
 
Fie că vrei să soliciţi un credit, să deschizi sau să închizi un depozit, un cont curent sau de card, să efectuezi transferuri, să schimbi banii expediaţi de cei dragi etc., acum îţi poţi programa vizita la orice sucursală prin Earlyone, selectând ziua şi ora convenabilă.
 
Pentru programarea prealabilă, în aplicaţie trebuie să alegi oraşul, sucursala, serviciul de care ai nevoie, data şi ora vizitei, după care vei primi tichetul electronic cu un cod special. Pentru activarea tichetului, codul obţinut urmează a fi introdus în terminalul ”Rând electronic”, amplasat în incinta sucursalei, îndată ce te prezinţi la MAIB.  
 
În toate sucursalele băncii a fost introdus sistemul automatizat ”Rând electronic”. La terminal primeşti tichetul electronic pentru serviciul bancar solicitat şi îţi aştepţi rândul în zona de aşteptare, conform numărului indicat pe tichet. Vei fi întâmpinat de meeter greeter, care te va ajuta să creezi tichetul electronic, te va ghida către specialistul de care ai nevoie, te va ajuta în zonele de autoservire şi îţi va oferi detalii despre serviciile bancare disponibile în sucursală sau la distanţă.
 
Te încurajăm să foloseşti serviciul de programare online, deoarece te va ajuta să efectuezi  rapid orice operaţiune bancară, iar timpul petrecut la bancă va fi mult mai scurt. 

În acelaşi timp, te rugăm să utilizezi noul serviciu şi să-ţi planifică o vizită la MAIB pentru actualizarea datelor personale. Îţi va lua doar 5 minute, însă îţi va oferi o multitudine de beneficii, inclusiv vei primi oferte personalizate din partea băncii. 
 
Descarcă aplicaţia Earlyone, scanând codul QR de mai jos sau de pe Google Play/ App Store.  
 
 
 
Am pregătit şi video tutorial, care te va ajuta să-ţi programezi online vizita la MAIB.