Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
Serviciu nou la ATM-urile MAIB – CARDLESS 11.01.2018

Serviciu nou la ATM-urile MAIB – CARDLESS

BC „Moldova Agroindbank” S.A a lansat serviciul CARDLESS, care oferă posibilitate clienţilor de a suplini contul de card, fără utilizarea nemijlocită a cardului bancar, la ATM-urile Cash-In/Cash-Out.

Tendinţele confirmă ca tot mai mulţi clienţi MAIB folosesc diverse canalele de deservire la distanţă pentru a face operaţiuni. Astfel, persoanele fizice, deţinători de carduri bancare de la MAIB, acum pot alimenta contul de card propriu sau al unei persoane terţe cu o sumă de până la 15 000 MDL sau echivalentul în Euro sau dolari SUA – fără a fi percepute comisioane şi taxe adiţionale.

În cazul în care valuta contului bancar al Beneficiarului este diferită de valuta numerarului depus, încasarea mijloacelor băneşti se va efectua prin convertire conform cursului de schimb valutar al băncii aferent operaţiunilor cu carduri, aplicat la momentul efectuării tranzacţiei.

Astfel, serviciul CARDLESS oferă flexibilitate clienţilor prin faptul că acesta este disponibil 24/24, este gratuit, nu necesită timp şi eforturi suplimentare pentru a alimenta contul de card – serviciul este disponibil cunoscând doar numărul cardului beneficiarului. Serviciul este destinat tuturor clienţilor care doresc sa facă operaţiuni rapide, fără sa stea la coada la ghişeu.

Serviciul este disponibil spre accesare la toate bancomatele Cash-In/Cash-Out ale MAIB. Vedeţi lista completă a bancomatelor MAIB.