Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Călătoreşte cu American Express! Simte avantajele cardului! 01.08.2016

Călătoreşte cu American Express! Simte avantajele cardului!

Moldova Agroindbank lansează campania promoţională pentru toţi doritorii de a beneficia de avantajele unice ale brand-ului American Express®. Campania se va desfăşura până la 31 octombrie 2016. În această perioadă orice persoană poate solicita în condiţii avantajoase cardul American Express de la MAIB.

În cadrul promoţiei participă cardurile: Ce oferim? Toate persoanele, care în această perioadă vor opta pentru orice tip de card American Express de la MAIB, vor beneficia de o reducere de 50% la taxa anuală de administrare a cardurilor pentru primul an de valabilitate al cardului.

Ce scop urmărim? Scopul Campaniei „CĂLĂTOREŞTE CU AMERICAN EXPRESS! SIMTE AVANTAJELE CARDULUI!” constă în faptul, că fiecare solicitant de card să obţină posibilitatea de a profita de avantajele şi beneficiile cardurilor American Express de la MAIB. Posesorii de carduri American Express primesc avantaje unice, inclusiv posibilitatea petrecerii unei vacanţe de vis dar şi administrarea eficientă a cheltuielilor uzuale, aici acasă, în Moldova!

Doriţi să aflaţi detalii? Mai multe informaţii referitor la promoţie găsiţi în extrasul din Programul campaniei „CĂLĂTOREŞTE CU AMERICAN EXPRESS! SIMTE AVANTAJELE CARDULUI!” sau apelând Serviciul Call Center: 022 268 926.