Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
​Cu un card MAIB, „Totul începe cu un film alb-negru şi se termină pe covorul roşu” 12.12.2018

​Cu un card MAIB, „Totul începe cu un film alb-negru şi se termină pe covorul roşu”

Noul an ne rezervează şi emoţii frumoase, şi momente de neuitat. Ştiai, totodată, că ai şansa de a trece în agenda  2019 un eveniment spectaculos, la care să mergi pe covorul roşu alături de vedete de cinema?

Participă în perioada 10 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019 în promoţia naţională „Totul începe cu un film alb-negru şi se termină pe covorul roşu”, organizată de Mastercard. 

Efectuează pe teritoriul Republicii Moldova plăţi în valoare de minimum 200 lei cu unul dintre cardurile bancare Mastercard Gold, Platinum sau World Elite, emise de Moldova Agroindbank, şi ai şansa de a fi norocosul promoţiei, care va vizita Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. 

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va beneficia de o călătorie pentru două persoane la cea de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Berlinale, care se va desfăşura în perioada 11 – 13 februarie 2019 la Berlin.

Cu unul dintre cardurile Mastercard Gold, Platinum sau World Elite de la Moldova Agroindbank ai şansa de a crea momente de neuitat la Festivalul de film Berlinale. Iar asta, pentru că „Totul începe cu un film alb-negru şi se termină pe covorul roşu”.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul promoţiei.