Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
La MAIB, te credităm uşor. Recoltezi cu spor 21.02.2019

La MAIB, te credităm uşor. Recoltezi cu spor

Primele semne ale primăverii deja se fac resimţite, iar tu faci planuri privind materialul semincer, combustibilul şi tot de ce ai nevoie pentru noul sezon agricol?
 
La Moldova Agroindbank îţi oferim credite de până la 1 000 000 lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni*, pentru ca planurile tale să se realizeze avantajos, aşa cum îţi doreşti. Ia un credit acum pentru finanţarea capitalului circulant şi bucură-te de beneficiile adiţionale oferite în cadrul campaniei promoţionale „Te credităm uşor. Recoltezi cu spor”
 
Îţi propui să procuri tehnică agricolă, dar nu dispui nici de suma integrală şi nici de gaj adiţional? 
 
La Moldova Agroindbank beneficiezi de condiţii speciale pentru finanţarea tehnicii agricole, datorită parteneriatelor bilaterale încheiate de MAIB cu vânzători/ dealeri de tehnică agro. Dacă dispui de 1/3 din costul tehnicii, banca finanţează procurarea acesteia, în calitate de gaj servind însăşi tehnica achiziţionată în credit.
 
Orice plan de dezvoltare a afacerii tale ai avea, la Moldova Agroindbank vei beneficia de susţinere şi consultanţă profesionistă pentru a contracta:
  • credite pentru finanţarea capitalului circulant;
  • credite pentru finanţarea proiectelor investiţionale, inclusiv în cadrul Proiectului Agricultura Competitivă (MAC - P); 
  • finanţare în cadrul proiectelor speciale FIDA, RISP, KfW, PAC, Filiera Vinului (resurse de refinanţare);  
  • credite de până la 1 500 000 pentru tinerii antreprenori de până la 35 ani, în cadrul Facilităţii de creditare a tinerilor.  

Apelează pentru detalii Call Center la 022 268 999 sau vizitează sucursalele Moldova Agroindbank şi convinge-te. Te credităm uşor. Recoltezi cu spor. Cu MAIB afacerea ta prosperă!
 
* Oferta este valabilă până la 31 mai 2019.