Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Surprize plăcute de primăvara de la Moldova Agroindbank şi Western Union 07.03.2019

Surprize plăcute de primăvara de la Moldova Agroindbank şi Western Union

Pe lângă timpul superb de afară, pentru Ludmila Pavliuc şi Nina Malcoci această primăvară a venit şi cu surprize plăcute de la Moldova Agroindbank şi Western Union. Ambele au câştigat câte un voucher în valoare de 500 dolari SUA în cadrul campaniei “Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum”

Surpriza a fost şi mai plăcută pentru că a venit chiar în ajunul Zilei Internaţionale a Femeilor – un cadou neaşteptat, dar la timpul potrivit, după cum au menţionat norocoasele deţinătoare ale voucherelor. 

Îţi doreşti să te regăseşti şi tu printre câştigători? Grăbeşte-te! Campania “Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum” se desfăşoară până la data de 15 iunie.

Pentru a deveni eligibil, trebuie să efectuezi un transfer de bani (să expediezi sau să primeşti) prin sistemul Western Union în reţeaua Moldova Agroindbank. În plus, trebuie fie să te înregistrezi la promoţie expediind un SMS (tarif standard) la numărul + 373 78800005, indicând codul unic de pe cuponul răzuibil primit de la operator, fie să completezi datele solicitate în Formularul disponibil pe www.facebook.com/MoneyTransferMoldova sau www.moneytransfer.md.  

Următoarele trageri la sorţi vor avea loc pe 21 mai  şi 21 iunie 2019. Poţi deveni chiar tu unul din norocoşii câştigători, iar numărul mai mare de transferuri îţi sporeşte şansele de câştig. Află detalii în Regulament şi vizitează una dintre unităţile Moldova Agroindbank pentru a primi sau expedia un transfer norocos!