Aviz serviciilor de audit și testare la penetrare a sistemului automatizat de deservire la distanță de tip mobile-payments (MAIBank)

B.C. „MAIB” S.A. organizează concursul de oferte privind achiziția serviciilor de audit și testare la penetrare a sistemului automatizat de deservire la distanță de tip mobile-payments (MAIBank).

Obiectul achiziției: Servicii de audit extern, inclusiv teste de penetrare, efectuate în scopul obținerii unei opinii independente, obiective și calificate privind suficiență și eficiența măsurilor de securitate implementate privind utilizarea serviciului „maib biometrie” în cadrul soluției mobile MAIBank (sistem automatizat de deservire la distanță, de tip mobile-payments, în continuare – sistem ADD), în vederea înregistrării de către Banca Națională a Moldovei și lansării în exploatare a acestui serviciu, conform prevederilor Regulamentului privind prestarea serviciilor de plată prin intermediul sistemelor automatizate de deservire la distanță (aprobat prin Hotărârea Comitetului Executiv al BNM nr. 62 din 09.03.2017).

Companiile interesate își vor evalua obiectiv capacitatea de a prezenta oferta, conform cerințelor băncii, și vor expedia în adresa Serviciului Achiziții scrisoarea de intenție de participare, conform formularului prezentat de bancă.

Data limită de prezentarea scrisorii de intenție: 16 ianuarie 2023

Data limita pentru prezentarea ofertei 20 ianuarie 2023, orele 13-00

Contacte: Maria Tabarcea, achizitii@maib.md / 022 303 519/ 068 600 576

­­­­­­­­­­­­­­­­­Avizul băncii nu constituie o obligațiune a băncii de a efectua achiziția și banca este în drept să refuze efectuarea achiziției în orice moment, până la semnarea contractului cu ofertantul câștigător al achiziției.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok