AgroTrac Prim anunță două zile de demonstrație a tehnicii agricole în acest weekend

Compania AgroTrac Prim vine cu mai multe noutăți pentru fermierii din Moldova în acest sezon. Dealerul oficial al tractoarelor turcești ArmaTrac, dar și al utilajelor agricole CEL-MAK își completează portofoliul cu tractoarele Zetor, devenind dealer exclusiv al acestora pe teritoriul țării în 2022.

Gama disponibilă de tractoare Zetor, ArmaTrac, utilaje CEL-MAK, dar și alte produse va fi prezentată pe parcursul a două zile de agroshow la sediul companiei.

Fermierii vor putea aprecia calitatea tehnicii, vor participa la testdrive-uri în câmp, dar și vor interacționa cu specialiștii companiei pentru a afla ofertele disponibile pentru acest sezon.

În cazul în care veți dori să aflați despre ofertele de finanțare la achiziționarea tehnicii agricole, vă anunțăm că acest lucru va fi posibil de realizat chiar în timpul evenimentului.

Maib și reprezentanții Agenției pentru dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii (ADMA) vor fi prezenți pe parcursul celor două zile la demonstrația AgroTrac Prim.

Astfel, veți putea beneficia de consultație și oferte personalizate de finanțare în termeni restrânși.

Toți doritorii de a participa la eveniment sunt invitați pe 24 și 25 septembrie la sediul companiei: str. Alexei Mateevici 91/A, comuna Stăuceni, în intervalul orelor 9:00-17:00.

Vă recomandăm să nu ratați evenimentul, iar pentru mai multe detalii apelați la 078393144.

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok