Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
MAIB şi iTicket vă invită la un concert de excepţie 13.06.2018

MAIB şi iTicket vă invită la un concert de excepţie

BC „Moldova Agroindbank” SA invită melomanii să-şi încânte auzul cu acorduri muzicale excepţionale în cadrul unui concert ce va reuni nume sonore ale artei muzicale moldoveneşti: Eugen Doga Valentina Naforniţă, Brio Sonores, Mihai Munteanu, Constantin Moscovici, Vitalie Advahov şi alţii. Soliştii vor fi acompaniaţi de orchestra extinsă a Teatrului Naţional de Operă şi Balet, condusă de dirijorul Dumitru Cârciumaru.

Concertul „O seară în parc” se va desfăşura chiar în inima Chişinăului, la Teatrul de Vară, la data de 1 iulie, ora 18:00.

Evenimentul are un scop nobil dublu: susţinerea dezvoltării culturii şi sensibilizarea publicului asupra renovării Teatrului de Vară – cel mai mare teatru în aer liber din Europa. În acest scop, o parte din încasări obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate Teatrului de Vară. Astfel, fiecare spectator are posibilitatea să contribuie la restaurarea acestui preţios edificiu.

Totodată, pentru fiecare bilet cumpărat online în baza cardurilor Mastercard obţineţi un bonus în valoare de 25% din preţul biletului procurat pe contul personal de pe iTicket.md. În cadrul promoţiei participă toate cardurile Mastercard emise de Moldova Agroindbank (excepţie Maestro).

Moldova Agroindbank în parteneriat cu Mastercard susţine concertele organizate de iTicket la Teatrul de Vară, pentru al doilea an consecutiv. Considerăm că este de datoria noastră să susţinem frumosul, muzica de calitate şi edificiile de importanţă naţională. Responsabilitatea socială este o parte componentă a strategiei Moldova Agroindbank. Pentru că ne pasă!

Mai multe detalii privind concertul puteţi găsi pe www.iticket.md