Let’s go agile! Maib a împărtășit experiența de transformare agile în cadrul noii ediții „maib agile rocks”

Agile WoW a devenit un stil de viață la maib, influențând semnificativ structura organizațională și cultura băncii, îmbunătățind activitatea operațională și optimizând procese vitale.

Fiind prima bancă din Moldova care a îmbrățișat transformarea agile, maib este încântată să inspire și să împărtășească experiența acumulată, lecțiile învățate, dar și modalitățile practice de implementare a modului de lucru agile. Astfel, maib a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului maib agile rocks, în cadrul căruia Maxim Gorbatenchii, Product Owner la maib, a relatat despre cele mai importante aspecte ale acestei călătorii captivante.

Evenimentul a întrunit în incinta maib park circa 30 de participanți interesați de tendințele organizaționale inovative, care au descoperit modalitățile de adoptare a practicilor agile în managementul produselor. Totodată, participanții au aflat cum aceste practici îmbunătățesc eficiența operațională și cum pot genera soluții inovatoare, capabile de a satisface nevoile și așteptările în continuă schimbare ale clienților.

Maxim Gorbatenchii, Product Owner la maib:

„Agile WoW a influențat mult tot ceea ce înseamnă maib: de la structură și organizare și până la valori, filosofie și scopuri. Prin această transformare, am sporit considerabil flexibilitatea și capacitatea de adaptare la schimbările pieței, facilitând o reacție mai promptă la cerințe și oferind produse și servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor și stilului de viață al clienților noștri.

Ne propunem să împărtășim experiența acumulată și să devenim o sursă de inspirație pentru alte companii care vor să îmbrățișeze modul de lucru agile.”

Evenimentele din seria maib agile rocks sunt desfășurate periodic de bancă, pentru  a împărtăși experiența acumulată și a inspira afacerile locale prin propriul exemplu.

Tu conduci. maib

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok