Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Moldova Agroindbank susţine desfăşurarea Festivalului Internaţional “Maria Bieşu” 08.09.2016

Moldova Agroindbank susţine desfăşurarea Festivalului Internaţional “Maria Bieşu”

În perioada 9-18 septembrie 2016 la Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Maria Bieşu” se va desfăşura cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional „Maria Bieşu”. Acest eveniment prestigios este unul dintre cele mai longevive şi reprezentative spectacole culturale de la noi din ţară, care adună de fiecare dată nume notorii autohtone şi de peste hotare. Moldova Agroindbank încurajează şi susţine financiar şi în acest an Festivalul, demonstrând astfel respectul profund pentru moştenirea fără de preţ pe care a lăsat-o Primadona operei naţionale.

Ediţia curentă a Festivalului este dedicată celor 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova şi este organizată de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” şi Uniunea Muzicienilor din Moldova.

În acest an, publicul meloman va avea ocazia să admire şi să se delecteze cu un program artistic deosebit ce va cuprinde 8 spectacole, dintre care 4 opere, 3 balete şi un concert de gală cu participarea virtuozilor marilor scene din 10 ţări, precum Italia, Spania, Polonia, Germania, Belarus, România, Rusia, Ucraina, Slovacia, dar şi a artiştilor din ţara noastră care au făcut o impresionantă carieră peste hotare.

Festivalul Internaţional de Operă şi Balet ”Maria Bieşu” a devenit unul din principalele simboluri ale culturii Republicii Moldova. Eveniment unic prin amploarea, dar mai ales longivitatea existenţei sale, Festivalul a reuşit de fiecare dată să afirme cultura naţională şi valorile autohtone.

Parteneriatul pe care l-a stabilit Moldova Agroindbank cu organizatorii Festivalului „Maria Bieşu” onorează banca, astfel MAIB contribuie la dezvoltarea culturii naţionale, dar şi la promovarea valorilor artistice autohtone pe plan naţional şi internaţional.

Vă prezentăm mai jos programul acestui Festival de excepţie: