Agenția nr.1 a Sucursalei maib Edineț – amplasată într-un nou sediu aliniat identității de brand

Maib continuă renovarea sucursalelor și agențiilor din întreaga țară, pentru a îmbunătăți fiecare interacțiune cu clienții și pentru a fi mai aproape de fiecare client în parte atât online, cât și offline. Astfel, Agenția nr.1 a Sucursalei maib Edineț a fost nu doar renovată, dar și-a schimbat și amplasarea într-un spațiu nou, situat în mun. Edineţ, str. Independenţei, 108, 25.

Schimbarea sediului Agenției nr.1 a Sucursalei maib Edineț va asigura o experiență mai plăcută și mai centrată pe necesitățile clienților, datorită locației ultracentrale din municipiul Edineț, spațiului plin de lumină și culoare și zonelor dedicate diferitor operațiuni bancare.

Modificarea locației agenției și amenajarea acesteia conform noii identități de brand reflectă angajamentul maib de a oferi clienților din întreaga țară o atmosferă mai prietenoasă, inovativă și accesibilă, care pune accent pe confort, rapiditate și pe experiența de accesare a serviciilor maib.

Pentru a satisface nevoile variate ale clienților maib în timp util și pentru comoditatea operațiunilor bancare, agenția pune la dispoziție o zonă de  autoservire, concepută pentru clienții care doresc să efectueze rapid și autonom diverse operațiuni bancare la terminalele de plată, inclusiv achitarea facturilor, rambursarea creditelor, verificarea contului, depunerea numerarului etc.

Ina Dîrda, Directoarea Sucursalei maib Edineț:
„Agenția nr.1 a Sucursalei maib Edineț are acum o nouă casă, transformându-se într-un spațiu inovativ, luminos și comod, cu servicii rapide și variate, precum și cu experiențe de banking centrate pe client. Noul sediu este chiar vizavi de cel anterior, astfel încât clienților noștri le va fi comod să ne găsească la noua adresă, iar noi ne vom bucura să deservim clienții în condiții și mai bune, cu mult professionalism și dedicare.”

Agenția nr.1 a Sucursalei maib Edineț își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, iar sâmbătă între orele 8:30 și 12:30, la adresa mun. Edineț, str. Independenței, 108, 25.

Maib – simplu și ușor.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok