Clientul în centrul atenției noastre într-un spațiu modernizat la Sucursala maib Strășeni

Cu un plus de comoditate, culoare și deservire personalizată îmbinată cu servicii bancare moderne, Sucursala maib Strășeni este la dispoziția clienților din regiune.

După o perioadă în care ne-am dedicat modernizării sucursalei, spațiul are acum o atmosferă mai primitoare și prietenoasă, iar echipa profesionistă și bine pregătită este întotdeauna gata să ofere consultanță personalizată și asistență pentru toate necesitățile și obiectivele financiare ale clienților noștri.

Valeriu Gherasim, Directorul Sucursalei maib Strășeni:
„Suntem extrem de încântați de noul nostru spațiu, care pune cu adevărat clientul în centrul atenției. Ne-am străduit să creăm un mediu care să reflecte angajamentul nostru față de comunitatea din Strășeni și din regiune și să ofere servicii bancare de cea mai înaltă calitate. Vă invităm cu căldură să ne vizitați și să experimentați personal transformarea noastră.”

Sucursala maib Strășeni pune la dispoziția clienților câteva zone dedicate:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.
Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp atât de prețios.
Zona consultativă - facilitează comunicarea directă, fiind una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Te invităm să beneficiezi de servicii demne de nivelul următor în Sucursala maib Strășeni situată în mun. Străşeni, str. Ştefan cel Mare și Sfînt, 74.

Despre maib
Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova, cu o rețea de distribuție fizică și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării, scopul brandului fiind de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok