Comunitatea maibook – pasiunea lucrătorilor bancari pentru lectură transformată într-un proiect de suflet

”Îti place să citești? Vrei să discuți impresii de lectură sau să-ți faci prieteni noi? Atunci această comunitate te așteaptă!” – așa sună invitația la lectură în comunitatea pasionaților de cărți din cadrul maib

Jobul din bancă și pasiunea pentru lectură fac echipă excelentă împreună. O demonstrează comunitatea maibook, care reunește angajații maib pasionați de lectură.

Creată în luna august 2021, comunitatea adună periodic membrii  pentru a discuta cărți, dezbate subiecte, recomanda autori și face schimb de cărți.

La început de an, membrii comunității au organizat o reîntâlnire memorabilă. Au povestit despre cărțile pe care le citesc, au făcut schimb de impresii, au împărtășit noi titluri de carte, inspirându-se să citească doar cărți valoroase.

Nadejda Popescu, Specialist principal planificare strategică, analiză și raportare și membră a comunității maibook:

”Maibook a fost fondată în 2021, iar lună de lună tot mai mulți colegi pasionați de cărți aderă la această comunitate. Fiecare reuniune a pasionaților de lectură este extraordinară și se lasă cu dezbateri valoroase, titluri de cărți fascinante recomandate și emoții frumoase! Ne inspirăm de la fiecare membru al comunității, iar orizontul nostru general, dar și prieteniile noi cresc în progresie aritmetică”.

Iată doar câteva cărți discutate și recomandate de membrii comunității maibook: ”Începe cu de ce” de Simon Sinek; ”Atomic Habits” de James Clear; ”Clubul 5 A.M” de Robin Sharma; ”Tată bogat, tată sărac” de Robert Kiyosaki; ”Atinge măiestria în leadership” de Robin Sharma;  ”Atitudinea este totul” de Jeff Keller; ”Dune” de Frank Herbert.

Dacă și tu împărtășești aceeași pasiune pentru cărți și lectura de calitate, să știi că angajându-te la maib, ne vom bucura să-ți dăm întâlnire și în comunitatea maibook.

Despre maib

Echipa maib este formată din peste 2400 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajaţii sectorului bancar din ţară.

Totodată, compania este în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului de angajator şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”Maib este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind și cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok