De 25 de ani începem sezonul agricol împreună.

Creditele Agro de la MAIB - acum vă oferim mai mult!

Creditele agro de la MAIB sunt soluţia eficientă şi avantajoasă de finanţare a business-ului agricol- pentru a avea o recoltă mai frumoasă şi un an mai bogat. La început de sezon, Moldova Agroindbank nu rămîne indiferentă la necesităţile producătorilor agricoli şi le propune un suport financiar în condiţii deosebit de avantajoase.

BC “Moldova Agroindbank” SA începe anul jubiliar cu dreptul, ajustînd creditele agro la nevoile simplului producător agricol, care începe noul sezon şi are nevoie de o susţinere temeinică. Astfel, pentru persoane juridice şi persoane fizice care desfăşoară activitatea de antreprenoriat (Gospodărie Ţărănească sau Întreprindere Individuală), a fost majorată suma împrumutului pînă la 250 mii lei, fără gaj.

Creditul se acordă cu o dobîndă atractivă, pe un termen de pînă la 18 luni, cu perioada de graţie pînă la 8 luni pentru rambursarea creditului şi pînă la 6 luni pentru achitarea dobînzii,  plus profitaţi şi de alte facilităţi.

Producătorii agricoli pot beneficia de resursele împrumutate pentru a finanţa activităţile curente: procurarea seminţelor, motorinei, materialului săditor, substanţelor chimice, pieselor de rezervă, finanţarea cheltuielilor de irigare, dar şi alte cheltuieli.

Doar în perioada 3 februarie – 30 mai 2016, producătorii agricoli cu o istorie creditară pozitivă pot beneficia de creditele agro, care sunt un suport real în dezvoltarea şi creşterea afacerii.

În 25 de ani de activitate, BC “Moldova Agroindbank” SA a adunat destulă experienţă, încît să vă ofere mult mai multe oportunităţi pentru o recoltă frumoasă!

Pentru mai multe detalii Vă puteţi adresa la oricare filială Moldova Agroindbank, accesaţi site-ul băncii www.maib.md sau apelaţi la tel: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok