Experiență unică pentru un băiat de 8 ani din Moldova la finala Ligii Campionilor de mâine

Cristian în vârstă de 8 ani, din Bălți, va păși pe teren alături de jucătorii superstar ai două dintre cele mai puternice echipe ale Europei, Inter Milano și Manchester City, în principalul joc al sezonului de fotbal urmărit de un miliard de spectatori din întreaga lume.

Finala UEFA Champions League are loc sâmbătă, 10 iunie 2023. Acest meci foarte așteptat promite a fi o experiență de neuitat, în timp ce giganții fotbalului, Manchester City și Inter Milano, concurează pentru glorie în urma unei competiții timp de un an. Acest joc unic va avea ochii întregii lumi pe el, cu numărul de telespectatori estimat a depăși un miliard.

Dar ceea ce face acest eveniment și mai special este faptul că un băiat din Bălți, Cristian, are o oportunitate incredibilă de a păși pe teren împreună cu echipele, trăind momentul vieții sale. Maib, în parteneriat cu Mastercard, este încântată să contribuie la realizarea visului său, fiind unul dintre câștigătorii campaniei "UEFA Champions League 2023". Deoarece Cristian a achitat cu maib junior, acum va trăi această experiență unică.

Maib junior, cel mai tare card bancar pentru copii si adolescenți, este alegerea ideala pentru primii pași către independenta financiara.

Ana Agachi Natalia Tihonova sunt celelalte două câștigătoare ale promoției „UEFA Champions League 2023” de la maib și Mastercard care vor urmări chiar din tribună marea finală.

Alăturați-vă la ora 22.00 pe 10 iunie pentru a-l susține pe Cristian și a vă bucura de cel mai bun spectacol de fotbal din lume.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok