Experiențe memorabile pentru clienții maib, care își cumpără o casă prin ipotecă

Pavel Zingan, descriind una dintre locațiile emblematice din Moldova

Săptămâna trecută, la invitația maib, am petrecut o noapte la hotelul BERD'S. Și tu poți câștiga o astfel de experiență. Cum? Citește primul articol din seria „Cinci nopți în Moldova”.

În primul articol vreau să vorbesc despre promoția „Cu un credit ipotecar de la maib, creează amintiri acasă".

A început pe 25 aprilie și va continua până pe 31 iulie 2024. Luând un credit ipotecar de la maib în valoare de cel puțin 700 000 de lei, devii automat eligibil în promoție și, prin urmare, participi la tragerea la sorți, unde vor fi oferite 30 de călătorii în cinci locații pentru a sărbători un astfel de moment important în viață, ca achiziționarea propriului apartament sau casă.

Locațiile sunt deja menționate pe site-ul maib, deci nu le voi ține în secret. Acestea sunt BERD’S, Château Purcari, Crama Mircești, Castel Mimi și Et Cetera. Fiecare locație este specială.

Într-o serie de articole voi relata despre fiecare dintre aceste locații într-un mod care să vă facă să împărtășiți opinia mea sinceră - călătoriile în Moldova pot depăși multe călătorii în alte țări. Și nu este o exagerare, este o experiență personală.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre BERD’S. Mai ales că pentru prima dată am petrecut o zi și o noapte la BERD’S.  

Știi cine a proiectat BERD’S?

BERD’S are o caracteristică incredibilă. O simți imediat, dar este nevoie de timp pentru a găsi cuvintele potrivite. Când treci pragul hotelului, te simți ca și cum ai dispărea din Chișinău și te-ai afla în alt loc. Unde? Ar merita să-l întrebi pe Luca Scacchetti, arhitectul care a proiectat BERD’S.

Scacchetti a condus catedra de arhitectură la institutul de design din Milano. Lucrările sale includ Aeroportul Leonardo da Vinci din Roma, proiectul aeroportului din Bologna, un complex rezidențial din Shanghai, proiecte în Grecia, Franța, Kazahstan, Azerbaidjan și BERD’S în Moldova.

În plus, este autorul faimoaselor scaune italiene de design „Hydra” (cu siguranță le-ai văzut, doar nu știai cine este autorul).

Scacchetti a plasat BERD’S în propria sa lume. Este multă lumină în hotel, ferestre mari, dar acestea sunt întotdeauna acoperite cu jaluzele, perdele, draperii. La fel cum nu sunt ceasuri într-un cazino pentru a nu observa timpul, în BERD’S nu există lume exterioară pentru a te dizolva complet în spațiul hotelului.

Câteva cuvinte în engleză pe care e bine să le știi

Câștigând în promoția maib o noapte la BERD’S, vei avea ocazia să vizitezi centrul SPA al hotelului. Foarte probabil, ți se va oferi un masaj și o împachetare a corpului cu ciocolată, așa cum mi s-a propus și mie. Este încă o modalitate de a „evada" nu doar din țară sau oraș, ci și de grijile cotidiene. Stai și te bucuri. Singurul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare - la BERD’S masajul este făcut de balineze, care vor comunica cu tine în limba engleză. Nu e obligatoriu să ai un vocabular bogat, dar trebuie să răspunzi „da" la întrebarea dacă te simți confortabil.

BERD’S Arome Locale

Acesta este numele restaurantului de la BERD’S, care are și un subtext. 99% din produsele de bucătărie ale restaurantului sunt achiziționate pe o rază de maxim 200 de kilometri de hotel; acesta fiind un adevărat semn al bucătăriei rafinate - gătitul din produse locale și de sezon. A doua caracteristică a restaurantului este că bucătăria aici nu este tradițional moldovenească, ci urmează tradițiile naționale. Mai ales că totul aici este gătit din produse locale.

Chef-ul brandului BERD’S este Oxana Crețu, o moldoveancă al cărei restaurant din Bordeaux este prezent în ghidul Michelin. De exemplu, am fost servit cu pateul ei la cină, dar priviți fotografiile să vedeți cum arată! Încă mai trebuie să-ți faci curaj să-l tai cu un cuțit. Și să ceri neapărat pâine neagră prăjită alături de pate. Această combinație este perfectă.

Cazarea

O altă observație și va fi interesant să aud opinia celor care vor câștiga o noapte la hotel. Dacă nu ai crescut într-o casă nobiliară, dacă locuiești într-un apartament modern, atunci, de obicei, dormitorul tău este mic, așa-zis „dormitor la lățimea umerilor”.

Dar la BERD’S totul este altfel. Mult spațiu. Vrei să te ridici din pat și să faci o plimbare prin cameră? Cu plăcere. Vrei să stai în fotolii cu partenerul tău, să bei șampanie dintr-un vas plin cu gheață? Poftim!

Iar aceasta este din nou o referire la Luca Scacchetti și la Italia aristocratică.

Ei bine, nu în fiecare zi îți cumperi o casă nouă, deci poți să sărbătorești acest eveniment corespunzător.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok