La MAIB cardurile noi ajung gratuit acasă

Pentru că vrem să descoperi o lume bancară nouă cu o multitudine de beneficii te invităm vara aceasta să comanzi un card bancar la orice sucursală Moldova Agroindbank sau prin aplicaţia mobilă MAIBank şi să îl primeşti gratuit la adresa indicată.
 
Serviciul de livrare gratuită este disponibil pentru toate cardurile din colecţia MAIB emise cu PIN by SMS: Mastercard Gold, Visa Gold, AMEX GREEN, AMEX GOLD, GAMA Start, GAMA Universal, GAMA Premium, VISA Platinum, Mastercard World Elite sau Visa Classic Avanti.
 
Acum, cu o singură vizită la bancă poţi obţine un card nou. Pentru aceasta
 
1. îţi programezi online vizita prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din:

   
Play Store               sau App Store
   
2.     te prezinţi la bancă o singură dată cu buletinul de identitate, conform programării prealabile;
3.     perfectezi cererea de emitere a cardului şi bifezi opţiunea de livrare prin curier, indicând adresa convenabilă. Atât!
 
Dacă ai deja un card şi utilizezi App MAIBank, ai posibilitatea de a solicita eliberarea unui card nou direct din aplicatie. E la fel de simplu: 
 
Click 1: Intră în MAIBank, pe ecranul principal găseşte opţiunea: „Deschide un card nou” şi selectează cardul dorit din lista cardurilor disponibile. 

 

 
Click 2: Alege opţiunea de livrare a cardului prin curier. După ce parcurgi etapa de solicitare a cardului de plată, bifează opţiunea de livrare la domiciliu şi indică adresa la care vrei să-l primeşti.


 
Îndată ce cardul e gata, Nova Poshta Moldova o să-l aducă în orice localitate din ţară (excepţie localităţile din stânga Nistrului şi mun. Bender) . Pentru siguranţa banilor tăi din cont, cardul este livrat inactiv şi fără PIN-cod, pe care îl vei seta de sine stătător la orice bancomat MAIB.
 
După primirea cardului, instalează în telefon şi activează aplicaţia mobilă, care îţi va deschide drumul către bankingul mobil. Cu App MAIBank ai oricând la îndemână cele mai importante servicii şi produse bancare.
 
Oferta de livrare gratuită a cardului este valabilă până pe 31 august a.c.
 
Pentru informaţii suplimentare apelează Contact Center la numărul scurt 1313.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok